Luni, 24 decembrie 2012 la ora 18:00

Copila mea, ziua în care am adus lumii un Mântuitor a schimbat destinul omenirii.

Am iubit acest prunc cu pasiunea oricărei mame. Însă a fost un har în plus dat mie de către Tatăl Meu. Acela a fost harul ocrotirii. Mi-am ocrotit Fiul, de la început, într-un fel diferit. Știam că El era Mesia cel făgăduit și, ca atare, mi se dăduse o răspundere cât se poate de deosebită, chiar dacă eu nu aveam idee de magnitudinea pe care o comporta o astfel de responsabilitate.

Nu mi-a fost dat să înțeleg de la început că Fiul meu, Mântuitorul trimis de Dumnezeu să izbăvească seminția omenească de focurile Iadului, va fi omorât. Această parte a misiunii mele a venit aidoma unui șoc îngrozitor, iar durerea mea nu poate fi descrisă, într-atât de intensă a fost.

Am suferit prin Fiul meu, în El și cu El. Chiar și astăzi, Îi simt durerea și mâhnirea față de necredința în existența Sa, a Fiului meu, din lumea de azi. Ca Mamă a Mântuirii, răspunderea mea este să îl susțin pe Fiul meu în planul Lui de salvare a sufletelor.

Acum este timpul revărsării; un timp al schimbării grabnice și bruște. Odată ce războaiele vor izbucni și un mare război se va isca din cenușă, Planul lui Dumnezeu va grăbi ritmul în care își face simțită Prezența în rândul tuturor națiunilor și raselor.

Copila mea, te chem astăzi, lăcrimând, să te rogi PreaSfântul Meu Rozariu. Lacrimile mele, la care tu tocmai ai fost martoră, sunt pentru acele suflete care nu Îl vor cunoaște pe Fiul meu. Acei creștini care spun că Îl primesc pe Isus Cristos ca Mântuitor, și totuși Îl insultă, nerugându-se Lui, Îl întristează nespus.

Răspândirea ateismului este aidoma unei epidemii groaznice care cuprinde pământul. Dumnezeu nu a fost uitat, în schimb Existența Sa este ignorată în mod deliberat. Legile Lui sunt înlăturate din țările voastre. Bisericile Lui nu mai sunt cinstite. Slujitorii lui sfinți sunt prea timizi și nu îndeajuns de curajoși pentru a proclama Cuvântul Lui cel Sfânt.

Pământul se va schimba acum deopotrivă fizic și în spirit. Curățirea a început. Bătălia se va purta între cei ce îl urmează pe cel rău și Rămășița Bisericii lui Dumnezeu.

Cei loiali Fiului meu trebuie să apeleze întotdeauna la mine, preaiubita voastră Mamă a Mântuirii, astfel ca eu să vă pot consacra Mult iubitului meu Fiu, pentru a vă asigura harurile atât de trebuincioase. Trebuie să fii pregătit, ca oștean al lui Isus Hristos. Armura ta trebuie să fie făurită mai puternică, deoarece rolul tău e acela de cruciat și vei avea de luptat împotriva unei mari cruzimi și nedreptăți.

Mergeți în pace, copii, și rămâneți în rugăciune zilnică, pe măsură ce încep schimbările, astfel încât să poată fi obținută mântuirea omenirii.

Toate se vor face potrivit Voii Sfinte a Tatălui meu, prin unicul Său Fiu, Isus Cristos. Voi, copiii mei, care cereți ajutorul meu, veți căpăta o mare ocrotire pentru națiunile voastre.

A voastră preaiubită Mamă,
Mama Mântuirii