Joi, 29 august 2013 la ora 23:53

Prea iubita Mea fiică, aceia dintre voi care se roagă cu sârguință Rugăciunile Cruciadei Mele, știu că Eu acord ajutor lumii împotriva capcanelor diavolului.

Șarpele străvechi se împleticește, cade și puterea îi slăbește atunci când voi vă străduiți să recitați zilnic Rugăciunile Cruciadei Mele. Și, în timp ce vremea marilor încercări continuă, rugăciunile voastre vor genera multe piedici împotriva planurilor puse la cale de puterile masonice din lume, planuri menite să provoace devastare cu scopul de a-i controla pe cei slabi și vulnerabili.

Chiar și o singură Rugăciune a Cruciadei, spusă din inimă, este de ajuns pentru Mine ca să distrug puterea liderilor politici aroganți care sunt lipsiți de conștiință.

Egoismul este un blestem și un obstacol ce împiedică omenirea să trăiască în pace și armonie. Obsesia pentru ambiția personală nu aduce decât diviziune căci omul se străduiește să-i domine pe aceia pe care el consideră că trebuie să-i controleze pentru a câștiga mai mult.

Aceia dintre voi care urmează orbește ordinele celor care se află în poziții de putere și vă îndrumă să săvârșiți lucruri despre care voi știți că sunt dezgustătoare în Ochii lui Dumnezeu – să știți că și voi veți fi la fel de vinovați ca și cei care vă ispitesc să săvârșiți asemenea ticăloșii. Bărbații și femeile a căror putere asupra altora a fost obținută prin corupție sau prin alte mijloace necinstite, vor avea mult de muncă dacă vor să se bucure de Împărăția Mea Glorioasă.

Eu îi voi doborî pe aceia dintre voi care sunt egoiști și mândri. Eu Vă voi arunca la pământ până când veți deveni la fel de smeriți ca și cei pe care voi îi călcați în picioare.

Le voi străpunge inimile acelor suflete împietrite și încăpățânate cărora nu le pasă deloc de nevoile altora ci numai de ale lor. Vor învăța că dacă ei nu sunt în stare să iubească atunci nici ei nu vor avea parte de iubire. În locul dragostei, aceștia caută doar idolatrizarea. Acele suflete sărmane, care au fost promovate sub orice formă în fața ochilor voștri în lume, sunt victimele satanei. În loc să le aplaudați lăudăroșenia și să le acceptați nevoia lor avidă de a fi adorați în public, voi trebuie să vă rugați pentru sufletele lor căci mulți și le-au vândut.

Multe suflete care sunt în poziții de influență asupra celorlalți, inclusiv cei din politică, lumea muzicală, mass media, industria divertismentului și cei din poziții înalte în finanțe, pe toți trebuie să-i aveți în inimile voastre căci mulți au devenit sclavii lor înșiși și ai propriilor lor nevoi, care hrănesc doar propriile lor dorințe și pofte. Ei îi infestează pe inocenții care îi imită și le copiază stilul de viață care i-a îndepărtat de Dumnezeu.

Eu, Isus condamn lumea din cauza idolilor falși ce au fost creați de aceia care nu doresc altceva decât putere, bogăție și puterea de a-i influența pe alții.

Răspândirea ateismului a fost cauzată de mândria și încrederea omului în propriile sale aptitudini. A fost cauzată de credința omului că omul, care este muritor, având Darul inteligenței omenești, deține toate răspunsurile despre adevăratul sens al vieții de pe Pământ.

Multe suflete ale tinerilor s-au pierdut față de Mine pentru că idolatrizează idoli falși sub forma bunurilor lumești, a modei, a muzicii și a lumii divertismentului. Aceasta nu înseamnă că nu au voie să se bucure de viață căci dimpotrivă, acest lucru Îmi provoacă bucurie. Ceea ce Mă îndurerează este lipsa iubirii lor față de Mine și față de propriile lor trupuri. Ei s-au născut puri și perfecți. Trupurile lor sunt un Dar din Ceruri. Ei își pângăresc trupurile și nu au nici o rușine în a se deda unor acte obscene pentru a atrage spre ei sufletele inocente. Mulți dintre cei care dețin o astfel de putere și-au vândut sufletele în schimbul talentului cultivat prin influență diabolică. Singurul motiv pentru care li s-au dat aceste talente a fost ca ei să ofere plăcere lumii, ca un dar de la Dumnezeu. Însă satana i-a ispitit pe mulți și le-a promis în schimbul sufletelor lor o viață minunată și strălucitoare, plină de bogăție, adulare, faimă și plăcere. Când au primit aceste daruri, ei le-au folosit ca să infesteze și alte suflete. Și astfel, acest lucru continuă până când milioane de suflete ajung sclavi ai satanei. Multe suflete care îi urmează pe acești idoli falși sunt atrași în dependența față de droguri. Ei nu au nici un pic de rușine, modestie sau iubire adevărată unul pentru celălalt, căci fiecare încearcă să lupte pentru a primi mai multa atenție.

Atât de mult timp este irosit în această luptă pentru auto-gratificare, cauzată de o iubire obsesivă față de sine, încât Dumnezeu nu are absolut nici un rol în viețile lor. Atât de lipsiți de rușine sunt încât mulți dintre ei Îl resping pe Dumnezeu în mod public prin desacralizarea Sfântului Crucifix. Să știți că aceștia ar avea parte de o soartă teribilă dacă Eu nu aș interveni. Aceștia reprezintă doar unul dintre grupurile de suflete pierdute pe care Eu îi voi strânge la un loc și apoi le voi oferi Darul mântuirii, datorită rugăciunilor voastre, prea iubiții Mei discipoli. Îi voi aduce sub Protecția Mea prin această rugăciune specială.

Rugăciunea (117) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru cei care și-au vândut sufletele

"Isuse drag, Îți consfințesc sufletele ...(spune-ți-le numele) și pe toți aceia care și-au dat sufletele în schimbul faimei. Eliberează-i de această contaminare. Îndepărtează-i de amenințarea grupului Illuminati care-i devorează. Dă-le curajul să părăsească fără teamă această robie haínă. Ia-i în brațele Milostivirii Tale și îndrumă-i înapoi către starea de har, pentru a fi demni să stea în fața Ta. Prin această rugăciune pentru sufletele adoptate de satana, ajută-mă, cu Dumnezeirea Ta, să le smulg din ghearele masoneriei. Eliberează-le de legăturile ce le constrâng și al căror rezultat sunt torturile groaznice în încăperile iadului. Prin suferința sufletelor alese, prin rugăciunile mele și prin Milostivirea Ta ajută-le să fie în primele rânduri, gata să intre pe Porțile Noii Ere a Păcii - Noul Paradis. Te implor, eliberează-le din captivitate. Amin."

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru cei care și-au vândut sufletele
Rugăciunea (117) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, Îți consfințesc sufletele (numele lor…) și pe toți aceia care și-au dat sufletele în schimbul faimei.

Eliberează-i de această contaminare.

Îndepărtează-i de amenințarea grupului Illuminati care... citește tot