Joi, 05 noiembrie 2020

În 8 și 9 noiembrie, vom sărbători 10 ani de Misiune ” Isus către Omenire”- misiune internațională care are ca obiectiv răspândirea cuvintelor Sfintei Treimi revelate în Cartea Adevărului și să ajute în pregătirea lumii pentru A Doua Venire a Domnului nostru Isus Cristos.

8 Noiembrie marchează ziua în care Sfânta Fecioară a dat primul mesaj, iar 9 noiembrie ziua în care Domnul Isus a dat primul mesaj din Cartea Adevărului.

Pentru a celebra acest moment important, toată lumea este invitată la Conferința specială on line dedicată Aniversării a 10 ani de Misiune a Cărții Adevărului. Vor avea loc două conferințe de câte o oră, în data de 8 noiembrie de la ore 9 la 10 p.m. ora Hong Kong (orele 15:00 la 16:00, ora Bucureștiului) și în data de 9 noiembrie 2020, tot de la 3 până la 4 după masă, ora României.

Timpul este pe sfârșite și nu mai e timp de pierdut, pe măsură ce evenimentele profețite în Cartea Adevărului se desfășoară în fața ochilor unei lumi necredincioase.

Vă invităm să participați la aceste conferințe speciale, pentru ca să vă puteți pregăti pe voi înșivă și familiile voastre pentru evenimentele ce vor veni – și pentru iminenta Revenire a Domnului Isus Cristos.

Înscrieți-vă acum!

Linkul de înregistrare pentru ziua 1: http://bit.ly/BOTDay1Nov8
Linkul de înregistrare pentru ziua 1: http://bit.ly/BOTDay2Nov9

Conferințele vor fi în limba engleză, însă vom publica, chiar înainte de conferință documentul tradus în românește ca să poată fi urmărit...Vor fi și traduceri simultane, în limbi de circulație internațională, franceză, germană, italiană, spaniolă și în limbi ale căror țări au fost mulți participanți la seminariile precedente ca portugheza, maghiara, vietnameza...Pentru cine cunoaște oricare dintre aceste limbi, va putea cu ușurință accesa traducerile simultane dând click în meniul programului zoom pe ”Interpreters”...Cine este interesat și crede că nu se descurcă, vă rugăm să ne scrieți și vă ajutăm cu drag.