Vineri, 17 aprilie 2015

Pentru că mulți se întreabă nedumeriți în continuare de ce au fost închise paginile JTM și site-ul TheWarning, iată ce am primit:

Site-ul TheWarning a fost atacat de către hackeri din cultele satanice. Ei au reușit chiar să modifice mesaje (aceasta s-a întâmplat DUPĂ ce a fost dat ultimul mesaj, deci toate mesajele pe care noi le avem sunt intacte, așa cum au fost date). De asemenea, pagina și grupurile JTM au fost infiltrate de persoane rău-voitoare. De aceea, Isus a dispus ca toate să fie închise și să începem să creăm bloguri care să nu permită comentarii, și astfel să răspândim Cuvântul Său. El ne-a condus spre etapele finale ale misiunii. Acum este timpul să ne ștergem lacrimile și să pornim să facem Lucrarea Lui cu uneltele pe care El ni le-a dat.

Desigur, și Apostolii s-au simțit intimidați când Isus le-a zis să pornească fiecare pe cont propriu. Dar s-au încrezut în El și au făcut ceea ce li s-a cerut. Dacă nu ar fi făcut astfel, imaginați-vă cum ar fi arătat acum lumea. Tot așa se va spune în Noua Eră de Pace despre Rămășița Sfântă. Vor zice: "Imaginați-vă unde am fi sfârșit cu toții dacă Rămășița Sfântă nu ar fi ignorat toate obstacolele și nu ar fi perseverat". Acesta este țelul nostru. Trebuie să facem tot ce putem pentru a-L ajuta pe Isus ca să recupereze fiecare suflet. Mergem mai departe indiferent ce va fi.

Domnul să ne binecuvinteze pe toți. Aveți încredere in El!