Luni, 11 mai 2020

Prima Intâlnire Națională a Grupului Cruciadei de Rugăciune

Duminică, 17 Mai 2020, orele 15:00, Ora Îndurării Divine

Cristos a înviat!

Dragi Cruciați din întreaga țară, vă invităm Duminică, 17 mai 2020, în Ora Îndurării Divine, la prima Întâlnire Națională a Grupului Cruciadei de Rugăciune din România. Avem oportuninatea să ne rugăm împreună, cu toții la aceleași intenții, la aceeași oră, pe platforma internațională Zoom a Rămășiței, creată la dorința Domnului Isus transmisă prin Maria Milostivirii Divine!

Așa cum am auzit la seminariile precedente, scopul principal al Cărții Adevărului este salvarea sufletelor. Așadar aceasta va fi intenția noastră de rugăciune din această duminică. Ne vom ruga și pentru țara noastră și pentru toți locuitorii ei, cât și pentru toți românii de pretutindeni. Firește că fiecare va putea adăuga în suflet și intențiile personale. Vom cere și binecuvântarea unui preot, iar J.G. va deschide prin câteva cuvinte de însuflețire, această sesiune națională de rugăciune.

Vă așteptăm cu drag și dați de știre tuturor celor care se roagă Cruciada de Rugăciune pentru ca prin mijlocirea Maicii Sfinte, a sfinților români și a îngerilor păzitori ai României să obținem cât mai multe haruri pentru noi și pentru toți cei dragi ai noștri.

Pentru a primi linkul de înscriere și orice alte detalii, vă rugăm să ne contactați pe canalele de comunicare cunoscute.

Comitetul de organizare