Luni, 10 aprilie 2023

Înregistrați-vă aici: https://bit.ly/JTMGlobalDivineMercy16April2023

Drag luptător al rugăciunii,

Ave Maria!

Suntem cu toții invitați la Sesiunea Globală de Rugăciune în Duminica Îndurării Divine la 4pm Ora Bucureștiului.

Vă rugăm să vă înregistrați aici: https://bit.ly/JTMGlobalDivineMercy16April2023

Webinar ID: 883 5714 1826

Tema pentru Întreaga lună este: Îndurarea Divină a lui Isus

”……timpul ca Fiul Meu să vă dăruiască Darul Milostivirii Sale Divine, se apropie. De aceea trebuie să te concentrezi asupra misiunii de salvare a sufletelor. Nu-ți poți permite distrageri care să-ți ia ochii de la cea mai importantă îndatorire, aceea de a răspândi convertirea.

Cerurile se bucură deoarece acest Dar Divin va fi arătat în curând tuturor sufletelor, împreună cu iubirea pură pe care Fiul Meu o are în Inima Sa. Copila mea, pe măsură ce această lucrare va crește în intensitate, cel rău va continua să te chinuie prin diverși oameni și cu diverse ocazii. Ai fost instruită să rămâi în tăcere și să te concentrezi asupra Fiului Meu.” (Mama Mântuirii, 2 noimebrie 2011)

Această sesiune de rugăciune va fi în engleză, însă traducători live vor traduce în următoarele limbi: germană, franceză, spaniolă, portugheză, rusă, cehă, vietnameză, indoneziană, ROMÂNĂ și poloneză.

Ne vom ruga Sfântul Rozar, rugăciuni ale Cruciadei și Coronița Îndurării Divine pentru salvarea tuturor păcătoșilor în timpul acstui timp Pascal.

Să ne unim inimile ca una în marea familie a lui Isus către Omenire și, împreună cu Sfânta Fecioară Maria, Mama Mântuirii, să oferim rugăciunile și sacrificiile noastre pentru convertirea și salvarea tuturor păcătoșilor.

Isuse, ne încredem în Tine”

Cristos a înviat! Aleluia!
JTM Global