Marți, 04 septembrie 2012 la ora 23:05 citește mesaj

Isuse drag, îți ofer durerea și suferința mea, unindu-le cu Patimile pe care Tu le-ai suferit în timpul Agoniei Tale pe Calvar.

Fiecare abuz și atac verbal îndurat Ți-l ofer în onoarea Încoronării Tale cu Spini.

Fiecare critică nedreaptă care mi s-a adus, o ofer în onoarea umilirii Tale în fața lui Pilat.

Fiecare chin fizic îndurat de mine din partea celorlalți Ți-l ofer în onoarea Biciuirii Tale.

Fiecare insultă care mi-a fost adresată o ofer în onoarea groaznicei Tale torturi fizice, pe care ai îndurat-o când Ți-au sfâșiat Ochiul la Încoronarea cu Spini.

Pentru fiecare dată când, imitându-Te, am împărtășit Învățătura Ta și am fost batjocorit în Numele Tău, lasă-mă să Te ajut pe drumul spre Golgota.

Ajută-mă să scap de mândrie și să nu mă tem niciodată să afirm că Te iubesc, Isuse drag.

Când totul pare fără de speranță în viața mea, ajută-mă să fiu curajos amintindu-mi că Tu ai permis să fii crucificat într-un mod atât de josnic și crud.

Ajută-mă să rămân în picioare și să fiu considerat un adevărat creștin, un adevărat soldat în armata Ta, umil și plin de remușcare în inimă, în amintirea jertfei pe care Tu ai făcut-o pentru mine.

Ia-mă de mână, Isuse iubit, și arată-mi cum propria mea suferință poate să-i inspire pe alții, care gândesc la fel, ca să se alăture armatei Tale ca suflete care Te iubesc.

Ajută-mă să accept suferința și să Ți-o ofer ca pe un dar pentru salvarea sufletelor, în lupta finală împotriva tiraniei celui rău.

Amin.