Marți, 04 septembrie 2012 la ora 23:05

Mult iubita Mea fiică, Eu resimt durerea provocată de respingerea și ura umanității în fiecare moment al fiecărei zile.

Niciodată nu devine mai ușoară. Răstignirea Mea a fost doar începutul.

Chiar dacă Răstignirea Mea a vestit mântuirea omenirii, Durerea Mea va continua până când satana va fi alungat.

În timp ce el este prezent și domnește peste tot pe pământ – ceea ce face și în acest moment - Durerea și Chinul Meu sunt fără de sfârșit.

Singura Mea consolare este bucuria pe care o simt când văd prezentă în lume dragostea adevărată și reciprocă a sufletelor pure.

Aceasta este dragostea care face posibilă păstrarea Luminii între zi și noapte. Pentru că, fără Lumina Mea, întunericul ar predomina douăzeci și patru de ore pe zi.

Dacă vreți, imaginați-vă Durerea Mea.

Aceia dintre voi care suferă de dureri și răni provocate de mâinile celor pe care-i iubesc, vor ști exact cum este Durerea Mea.

Când sunteți chinuiți cu cruzime, atât mental cât și fizic, de către cineva iubit, durerea este mai greu de suportat.

Chiar dacă știți că persoana care vă persecută este într-un întuneric groaznic, asta nu vă ușurează durerea. Dimpotrivă, mărește intensitatea și gravitatea suferinței voastre.

Acest lucru se datorează faptului că vă pasă încă de cei care vă chinuiesc, dar știți că ei suferă și nu sunt în stare să-și schimbe comportamentul.

Ei sunt într-un întuneric atât de intens, încât atunci când încerci să le explici ce au de făcut pentru a scăpa din întunericul lor, ei nu vor asculta.

Ei nu vor să asculte.

Nici nu doresc să se reînnoiască în duhul lor, pentru a vedea lumina, iubirea și bucuria pe care le-ar simți dacă doar v-ar asculta pe voi, singura persoană care îi iubește cu adevărat în ciuda defectelor lor, singura lor șansă de a respinge acest periculos nor întunecos ce le acoperă întregul suflet, pentru a deveni liberi.

Durerea respingerii este împovărătoare pentru Mine, Mântuitorul vostru, Fiul Omului.

Am îndurat o suferință fizică teribilă, care nu a fost adusă la cunoștința lumii în detaliu; tortura a fost atât de oribilă, pentru că Eu nu am dorit acest gen de simpatie.

Nu, Eu am căutat doar loialitatea, credința voastră, precum și bucuria și ușurarea de a ști că ați fost salvați de la osânda veșnică.

Dar de fapt omenirea știe cu adevărat de Darul pe care i l-am făcut?

Mulți merg la Liturghie, sau se împărtășesc cu vin la alte Biserici Creștine pentru a onora Darul Meu, dar nu înțeleg ce înseamnă acest lucru.

M-am dăruit în întregime în Trup, Minte și Suflet. Când primiți Împărtășania, trebuie să consumați Trupul Meu pe deplin, și nu doar să spuneți că îmi aduceți cinstire. Pentru că, fără Trupul Meu, Prezența Mea Reală, Eu nu pot lua în stăpânire sufletele voastre. Oare nu știți asta?

De ce respingeți adevăratul Meu Dar în modul în care a fost explicat apostolilor Mei? Că Euharistia este cu adevărat Trupul Meu?

Nu vă puteți imagina harurile pe care le-ați pierdut voi, familiile voastre și generații întregi, ca urmare a respingerii Puterii unui astfel de Dar.

Durerea Mea nu dispare niciodată. Eu plâng. Eu sufăr. Eu plâng atunci când sunt martorul păcatului atât de agresiv în lume, pentru că Numele Meu nu mai este venerat. Numele Meu este blestemat. Simt o puternică durere.

Tu, fiica Mea, în ultimele luni ai avut parte de aceeași durere. Am permis să te străbată acest atac al celui rău asupra ta. Acest sacrificiu oferit Mie de tine, ca suflet victimă, a fost greu, dar prin el ai învățat o lecție simplă.

Când deveniți victima unei suferințe crude prin mâinile altora, în Numele Meu, simțiți aceeași durere pe care o simt Eu, în același timp.

Durerea noastră se împletește, fiica Mea, în această uniune mistică. Ai acceptat de bună voie Chemarea Mea de a deveni un suflet victimă, cunoscând consecințele, deși era înspăimântător, în scopul de a salva suflete.

Acum, că aduci convertire, știi că atunci când suferința este necesară este pentru a se potrivi cu propria Mea suferință, care este și poate fi foarte traumatizantă și dureroasă.

Din cauza naturii tale umane, din când în când ai tendința de a lupta împotriva groazei pe care ai simțit-o, mai ales atunci când ai fi preferat chiar durerea fizică, provocată de cuiele bătute cu ciocanul în încheieturi, decât acest chin pe care ai fost rugată să-l înduri în Numele Meu.

Harurile Mele te-au ajutat să te supui acestor chemări la suferință. Ele ți-au dat puterea care ți-a permis să te ridici, să te aduni și să aduci laudă lui Dumnezeu. Pentru că acestea sunt harurile care te ajută să accepți suferința ca pe un Dar de la Dumnezeu, pentru a salva sufletele aflate în păcat de moarte.

Data viitoare când cineva vă provoacă chinuri, vă tratează cu cruzime și vă abuzează mental, dacă vă veți putea aminti acest lucru, copii, atunci veți putea depăși durerea.

Rugăciunea (75) a Cruciadei de Rugăciune: Îți ofer durerea, Isuse drag

"O, Isuse drag, îți ofer durerea și suferința mea, unindu-le cu Patimile pe care le-ai suferit în timpul Agoniei Tale pe Calvar. Fiecare abuz și atac verbal îndurat Ți-l ofer în onoarea Încoronării Tale cu Spini. Fiecare critică nedreaptă care mi s-a adus, o ofer în onoarea umiliri Tale în fața lui Pilat. Fiecare chin fizic îndurat de mine din partea celorlalți Ți-l ofer în onoarea Biciuirii Tale. Fiecare insultă care mi-a fost adresată o ofer în onoarea groznicei Tale torturi fizice, pe care ai îndurat-o cînd Ți-au sfâșiat Ochiul la Încoronarea cu Spini. Pentru fiecare dată când, imitându-Te, am împărtășit Învățătura Ta și am fost batjocorit în Numele Tău, lasă-mă să Te ajut pe drumul spre Golgota. Ajută-mă să scap de mândrie și să nu mă tem niciodată să afirm că Te iubesc, Isuse drag. Când totul pare fără de speranță în viața mea, ajută-mă să fiu curajos amintindu-mi că Tu ai permis să fii Crucificat într-un mod atât de josnic și crud. Ajută-mă să rămân în picioare și să fiu considerat un adevărat creștin, un adevărat soldat în armata Ta, umil și plin de remușcare în inimă, în amintirea jertfei pe care Tu ai făcut-o pentru mine. Ia-mă de mână, Isuse iubit, și arată-mi cum propria mea suferință poate să-i inspire pe alții, care gândesc la fel, să se alăture armatei Tale, ca suflete care Te iubesc. Ajută-mă să accept suferința și să Ți-o ofer ca pe un dar pentru salvarea sufletelor, în lupta finală împotriva tiraniei celui rău. Amin."

Suferința, fiica Mea, așa dificilă cum e, este un Dar pe care Eu îl folosesc ca să-l înmânez acelora în care Inima Mea se încrede, ca să pot salva sufletele.

Tu, fiica Mea, Mi-ai ușurat foarte mult suferința prin răspunsul tău. Însă va mai trece câtva timp până Mă voi elibera de Cruce.

Asta se va întâmpla doar atunci când voi salva, pe cât posibil, fiecare suflet ce trăiește astăzi pe pământ

Isus al vostru

Mesajul contine

Îți ofer durerea, Isuse drag
Rugăciunea (75) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, îți ofer durerea și suferința mea, unindu-le cu Patimile pe care Tu le-ai suferit în timpul Agoniei Tale pe Calvar.

Fiecare abuz și atac verbal îndurat Ți-l ofer în onoarea Încoronării Tale... citește tot