Sâmbătă, 04 ianuarie 2014 la ora 13:40

Mult iubita Mea fiică, deși Dreptatea Mea este de temut, Eu voi răspunde întotdeauna celor care imploră Milostivirea Mea pentru alte suflete. Vă promit că, atunci când recitați Cruciada Mea de Rugăciuni și alte rugăciuni prin care Mă rugați să arăt Îndurare, Eu le voi asculta și voi acționa în consecință.

Milostivirea Mea este fără margini și îi acoperă pe toți păcătoșii care caută mântuirea lor și a altora. Iubirea Mea este nesfârșită. Compasiunea Mea este neîncetată. Nimeni să nu se îndoiască niciodată de Promisiunea Mea și nici de Dorința Mea de a-i salva pe toți, inclusiv pe dușmanii Mei. Vă îndemn, mult iubiții Mei discipoli de pretutindeni – inclusiv cei cărora nu le sunt familiare aceste Mesaje: rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru propriile voastre suflete și pentru cele ale altora, incluzându-i pe credincioși, pe necredincioși, precum și pe cei care nu cunosc Adevărul.

Iubirea Mea pentru voi este aici pentru ca toți să o vedeți, să o simțiți și să o trăiți. Tot ceea ce trebuie să faceți este să răspundeți așa cum v-am învățat Eu. Iubiți-vă unii pe alții așa cum vă iubesc Eu. Fiți milostivi cu cei care vă chinuiesc, și rugați-vă pentru ei. Fiți generoși cu timpul vostru, lucrând din greu și rugându-vă pentru a salva sufletele celor care s-au îndepărtat mult de Mine.

Aceasta este cea mai mare Dorință a Mea. Mergeți în pace.

Al vostru Isus