Sâmbătă, 04 ianuarie 2014 la ora 13:50

Copila mea, înainte de momentul nașterii Fiului meu, suferința era prezentă în tot ce ni se întâmpla. Eu am fugit la Elisabeta pentru a găsi mângâiere, știind că ea este binecuvântată cu harul înțelegerii, dăruit ei de către Duhul Sfânt. Eu și iubitul meu soț am căutat un refugiu de liniște, într-un moment când eram atât de copleșiți știind ce avea să urmeze.

Când s-a apropiat timpul să nasc, spiritul răului a pus toate obstacolele în calea noastră, la fiecare pas pe care îl făceam. Ușile ne-au fost trântite în față; oamenii pe care îi cunoșteam s-au ferit de noi și am fost alungați în pustie. Așa am ajuns să nu avem un acoperiș deasupra capului, ci un adăpost potrivit doar pentru animale, iar Mesia cel Sfânt a venit în lume ca un om sărman. Nu au fost ceremonii, nici încoronare, nici omagii. Numai puțini oameni au rămas să îmi aducă mângâiere în singurătatea mea. Dar atunci când Fiul meu s-a născut, toate sentimentele mele de neliniște au dispărut. Tot ce simțeam era dragoste pentru cea mai Divină Prezență. Pacea domnea în sfârșit în Inima mea.

Prin Puterea Duhului Sfânt, ni s-a trimis ajutor și mângâiere, dar aceste momente au fost foarte puține. Deși nașterea lui Isus Cristos a fost un eveniment modest și umil – și puțini oameni au fost de față – vestea s-a răspândit. Astfel lucrează Duhul Sfânt. Mulți așteptaseră această naștere. Mulți auziseră despre eveniment și mulți au vorbit apoi despre el. Când s-a aflat că Isus Cristos, Mesia cel promis omenirii, s-a născut, opoziția a început să sporească. Atacul plin de ură al lui Irod și al tuturor slujitorilor săi a demonstrat câtă teamă stârnește Prezența lui Dumnezeu în inimile celor răi.

Începând din acea zi, am devenit protectoarea Fiului meu, iar iubitul meu soț Iosif s-a îngrijit de siguranța noastră în multe împrejurări ce aveau să urmeze. Am petrecut mulți ani fugind dintr-un loc în altul. Ne confruntam cu atâta opoziție – atât de multă teamă, atâta ură. Aceasta era soarta noastră. Din momentul în care Fiul meu a fost găsit la vârsta de doisprezece ani predicând în templu, L-am luat ca să îl ascundem.

Familia lui Iosif ne-a ajutat să ieșim pe ascuns și mulți ani am călătorit. Întâi am mers în Iudeea și apoi Fiul meu a fost dus în India, Persia, Egipt, Grecia și Anglia. Pretutindeni unde am fost, Prezența Fiului meu a creat multe miracole, deși El nu S-a prezentat niciodată public ca fiind Mesia. El a fost bine îngrijit iar noi L-am văzut deseori. Am trăit în pace, dragoste și armonie și dacă nu ar fi fost soțul meu, Iosif, nu am fi avut un loc unde să mergem pentru a-L proteja pe Fiul meu până când Misiunea Sa Publică avea să înceapă.

Și acum, când A Doua Sa Venire este iminentă, toate obstacolele posibile vor fi plasate înaintea Venirii Sale. Fiecare Cuvânt rostit de profetul Său va fi despicat în patru și ridiculizat. Foarte puțini oameni vor fi cunoscători ai Adevărului care înconjoară această Misiune și multe uși vor fi trântite în fața celor care urmează instrucțiunile Sale. Această Misiune este una singuratică pentru tine, copila mea, și tu ești instruită să urmezi întocmai toate lucrurile pe care ți le dezvăluie Dumnezeu.

Vei primi ajutor. Ajutorul va înceta atunci când aceasta este Dorința Fiului meu. Deși puțini sunt cei care sunt văzuți că urmează această Misiune, multe alte milioane cred pe deplin în ea, deoarece Cuvântul lui Dumnezeu îi va atrage întotdeauna, prin puterea Duhului Sfânt, pe cei care sunt ai Săi.

Durerile nașterii au început și travaliul nu va dura prea mult. În curând, nașterea unui nou început se va face cunoscută și apoi Ziua Domnului va veni în sfârșit. Copii, păstrați-vă liniștea, pentru că toate aceste lucruri trebuie să se întâmple înainte ca Pământul să fie curățit de păcat.

Mama voastră iubită, Maica Mântuirii