Marți, 07 ianuarie 2014 la ora 12:15

Iubita Mea fiică, Cuvântul Meu va rămâne intact, datorită iubiților Mei ucenici fideli din întreaga lume, care vor forma Rămășița Bisericii Mele și care nu se vor abate niciodată de la Adevăr.

Foarte mulți dintre ucenicii Mei se vor aduna pentru a forma Rămășița Armatei Mele în fiecare națiune din lume, inclusiv în țările cu regimuri comuniste. Duhul Sfânt a fost trimis să învăluie fiecare părticică a acestei mici dar puternice Armate a Mea. Curând, toți discipolii Mei vor răspândi Cuvintele profețiilor date lumii prin această Misiune – în toate locurile. Ei se vor duce acum și vor răspândi Evangheliile Mele, Cuvântul Meu și Promisiunile Mele, la toți oamenii. Eu nu voi permite niciodată să pălească sau să se stingă credința ucenicilor Mei. Cu toate acestea, puține suflete vor rămâne fidele Cuvântului Meu, așa cum a fost dat El omenirii în Biblie.

Lumina Mea va străluci ca Soarele asupra tuturor locurilor în care discipolii Mei iubiți răspund Chemării Mele în aceste timpuri. Aceasta este o Chemare din Ceruri, care vă invită să luați Crucea Mea și să Mă urmați pe Mine, Isus, până la capătul Pământului. Dorința Mea este ca, prin răspândirea Adevărului Preasfintei Treimi, voi să Mă ajutați pe Mine să îi adun pe cei pierduți, pe cei confuzi, pe cei care rătăcesc și pe cei care nu Mă cunosc.

Voi îi veți chema pe cei din toate religiile și le veți da Cuvântul Meu. Prin intermediul Rugăciunilor pe care vi le-am dat, ei vor fi binecuvântați. Bucurați-vă, toți cei care știți că sunt Eu, Isus Cristos, Cel care vă cheamă în aceste vremuri de mari schimbări. Voi sunteți cu adevărat binecuvântați. Aflați că Iubirea Mea pentru voi este atât de mare, încât vă va ghida, vă va întări și vă va da curajul unui leu, pentru misiunea voastră. Veți vorbi cu iubire și elocvență și Focul Duhului Sfânt va ieși din gura voastră. Acest Dar va atrage milioane de suflete către Mine. Eu vă pregătesc acum, pentru că sunteți pe cale să fiți martorii celei mai mari înșelătorii a satanei asupra lumii.

Când sunteți ai Mei, veți fi capabili să protejați lumea, pentru a nu fi cuprinsă de răutatea celui rău în ultimele sale zile. Nu veți da greș. Veți suferi. Veți avea de suportat dezaprobare, opoziție și acuzații de erezie, deși voi doar le veți aminti oamenilor ceea ce deja este conținut în Sfintele Evanghelii.

Fiți pe pace, pentru că Harurile Mele vă vor susține în timpul acestei bătălii. Acum sunteți pregătiți, căci dușmanii Mei, care au așteptat momentul să se arate cu tupeu lumii, vor deveni cunoscuți în scurt timp. Atunci va fi timpul ca Planul Meu final de salvare a omenirii să fie finalizat.

Eu sunt în voi, cu voi și voi locui mereu în inimile și sufletele voastre.

Al vostru iubit Isus