Luni, 13 ianuarie 2014 la ora 16:56

Eu Sunt Dumnezeu Tatăl. Eu Sunt Cel Care Sunt. Eu Sunt Creatorul vostru – sunt Alfa și Omega.

Draga Mea fiică, ascultă-Mă acum când anunț că Intervenția Mea de a opri distrugerea rasei umane este aproape să înceapă.

Când nu auzi nimic despre rău – asta nu înseamnă că el nu există. Există un act mârșav pus la punct pentru a stârni un război, cu unicul scop de a distruge cât mai mulți oameni posibil. Capacitatea omului de a legifera acte rele împotriva copiilor Mei nu a fost niciodată mai mare. Abilitatea oamenilor de a avansa tehnologic nu a fost niciodată mai mare, dar aceste cunoștințe sunt folosite pe scară mare în mod abuziv iar planurile de controlare a tuturor aspectelor vieții voastre sunt în fază avansată.

Ei, dușmanii Mei, vor să controleze ceea ce mâncați, ceea ce beți și ceea ce faceți ca să promovați Adevărul așa cum vi l-am dat Eu. Ei nu vor avea odihnă până când nu vor controla țările voastre, finanțele și sănătatea voastră. Pe când aceste planuri sunt pe cale să devină evidente, ei vor lua sub control și toate religiile. Deoarece foarte mulți oameni nu cred în Existența Mea, opoziția împotriva planurilor lor josnice de a fura suflete de la Mine va fi nesemnificativă.

Când omul crede că-l poate sfida pe Dumnezeu, atunci el nu știe cu adevărat cine sunt Eu. Dacă omul nu știe cine sunt Eu, atunci el nu știe nimic. Inima lui s-a împietrit, intelectul i s-a distrus și sufletul lui s-a făcut de plumb.

Cel care pleacă de la Mine este pierdut. Cel care luptă împotriva Mea, cu intenția de a fura sufletele copiilor Mei, este mort pentru Mine iar destinul lui este osândit.

Eu voi interveni acum ca să opresc comiterea acestor atrocități teribile și ticăloase. Apoi, după ce voi termina, vă voi deschide ochii, vă voi atinge inimile și vă voi umple de uluire. Curând voi dezvălui Adevărul, deoarece mulți dintre voi nu mai credeți în el.

Eu sunt tot ceea ce este și va fi. Sunt Tatăl vostru, Atotștiutorul, Atotvăzătorul, Atotiubitorul și Atotmilostivul. Eu vin ca să-i adun pe credincioși. Timpul Meu vine curând, căci Milostivirea Fiului Meu este aproape peste voi.

Preaiubitul vostru Tată , Dumnezeu cel Preaînalt