Joi, 16 ianuarie 2014 la ora 19:41

Iubita mea fiică, Adevărul dezbină. Întotdeauna a făcut-o. Când cineva spune că el știe adevărul, altcineva îl va contrazice. Dar, când Adevărul vine din Cuvântul lui Dumnezeu, el produce cea mai mare dezbinare. Mulți se tem de Adevăr, pentru că el nu este întotdeauna plăcut deși, fără Adevăr, voi ați trăi în minciună. Când trăiți negând Cuvântului lui Dumnezeu, nu veți găsi niciodată cu adevărat pace în inimile voastre.

Când cunoașteți Adevărul, care este conținut în Cartea Tatălui Meu, atunci cunoașteți Calea Domnului și trebuie s-o urmați până la ultima voastră suflare. Să nu vă abateți de la ea. Dacă Cuvântul Meu este falsificat, rescris și distrus, cu siguranță voi n-ați accepta niciodată așa ceva. Ceea ce e bine. Dar dacă noi doctrine, care diferă față de Cuvântul Meu cel Sfânt, vă vor fi prezentate chiar de către cei aflați în fruntea bisericilor Mele, ce veți face atunci?

Veți accepta o minciună în locul Adevărului? Veți accepta o doctrină care va fi păgână în Ochii Mei?

Răspunsul trebuie să fie „nu”. Nu trebuie să negați niciodată Cuvântul Meu – oricine ar fi cel care v-ar cere aceasta. Nimeni, chiar de ar fi îmbrăcat în haine de înalt conducător al Bisericii Mele, ori un sărac, un rege sau un prinț – dacă vă cere să acceptați o nouă doctrină referitoare la Cuvântul Meu, nu vine de la Mine.

Biserica Mea este demolată discret din interior și fiecare părticică a ei este dezmembrată. În timp ce piesele de susținere sunt dărâmate și slujitorii loiali sunt înlăturați – și considerați a nu mai fi de folos – calea este pregătită pentru ca doctrinele venite din Iad să fie proclamate.

Vai de preoții, episcopii și cardinalii care vor îndrăzni să apere Cuvântul lui Dumnezeu, căci ei vor suferi cel mai mult. În timp ce unii vor fi excomunicați și acuzați de erezie – deși ei doar vor apăra Adevăratul Cuvânt al Domnului – alții vor fi prea slabi. Mulți dintre sărmanii slujitori sfințiți vor ceda presiunii de a renunța la Legile lui Dumnezeu. Dacă nu vor fi de acord să îmbrățișeze noua doctrină a minciunii, vor fi aruncați lupilor. Cei a căror credință deja este slăbită și care umblă după lucruri lumești, având o ambiție feroce în sufletele lor, vor fi primii din șirul celor care vor jura credință noii „făgăduințe”(n.t. „pledge”- în engleză în original).

Această ierarhie nouă și rapid creată va prelua controlul asupra Bisericii Mele. Ei vor declara minciuni în Numele lui Dumnezeu și vor lua cu ei multe suflete inocente de credincioși. Comunităților nebănuitoare le va fi oferit potirul otrăvit, umplut cu nimic – doar pâine goală. Sfânta Euharistie nu le va mai hrăni sufletele. Curând le vor fi ținute predici care vor ridiculiza Cuvântul lui Dumnezeu, în momentul în care vor declara drepturile omului drept cea mai importantă doctrină. Și apoi vor prezenta cea mai mare erezie și anume că omului îi va fi dăruită Viața Veșnică indiferent dacă se căiește sau nu pentru păcatele sale. Astfel, ei vor distruge milioane de suflete.

În timp ce ei vor continua să demoleze din interior Biserica Mea, preoții și ucenicii Mei fideli o vor construi din nou, piatră cu piatră. Vedeți voi, Biserica Mea nu poate muri, pentru că Eu nu voi permite să se întâmple aceasta.

Toți preoții, episcopii și cardinalii care își vor pierde pozițiile și care îmi vor rămâne fideli Mie, nu îi vor părăsi niciodată pe cei drepți ori pe acei ucenici ai Mei care au fost binecuvântați cu Darul Înțelepciunii. Atunci când falsa cunoaștere va umple inimile slabilor slujitori ai Bisericii Mele, Darul Duhului Sfânt nu numai că va Lumina sufletele Rămășiței Bisericii Mele, dar va produce Lumina pentru toți cei al căror nume este scris în Cartea celor Vii, purtându-i până la ușa Mea.

Niciodată înainte nu au fost testați ucenicii Mei așa cum vor fi în viitor. Lor li se va da Sprijin Divin pentru a-i face capabili să poarte aprinsă Lumina lui Dumnezeu în lumea care va fi scufundată, încet și dureros, în întunericul cauzat de sosirea vrăjmașului, anticristul.

Al vostru, Isus