Luni, 17 februarie 2014 la ora 12:15

Mult iubita Mea fiică, atunci când va veni vremea Ultimei Zile a Judecății, multe suflete Mă vor fi renegat și vor avea multă frică în inimile lor. Pentru că atunci Adevărul va fi ca un lac limpede de cristal, fără nicio pată. Atât de limpede va fi Adevărul, încât lor li se va părea că îl privesc într-o oglindă. Și ce vor vedea? Ei vor vedea Fața Mea, Durerea Mea, Iubirea Mea, Regretul Meu, Mânia Mea și apoi vor fi martorii Dreptății Mele, pentru că atunci nu va mai fi cale de întoarcere.

Acum e timpul dat omenirii pentru a se răscumpăra. Mi s-a acordat Mie acest timp pentru a vă pregăti pe toți. Folosiți-l cu înțelepciune, și veți vedea Gloria lui Dumnezeu. Risipiți-l, și nu veți vedea niciodată Lumina ori Gloria Împărăției Mele. Dimpotrivă, va trebui să îndurați separarea veșnică de Mine. Singurii voștri tovarăși vor fi o haită de lupi – demoni furioși – în abis, care este sălașul fiarei. Toți cei care cedați ticăloșiei, indiferent de gradul în care o veți face, veți cădea din ce în ce mai departe de Mine – veți nega din ce în ce mai mult Cuvântul lui Dumnezeu.

Acest timp a fost acordat omenirii ca să se pregătească așa cum trebuie. Misiunea Mea este să îndepărtez pânzele de păianjen de pe ochii voștri pentru ca să vă arăt ce trebuie să faceți ca Eu să vă pot primi în Noul Meu Paradis.

Această Misiune poate că este singura șansă pe care o aveți pentru a apuca Mâna Mea întinsă, înainte de a plonja într-un mare abis de înșelăciune. Satana a declarat că va continua să fure sufletele celor care Mă Iubesc. Singurul lui scop în aceste timpuri este să îi smulgă de la Mine pe aceia care Mă iubesc cu adevărat. Așadar, el va pune toate temerile, minciunile și blasfemiile în acele suflete care își trăiesc viețile în acord cu Adevărul. Prin influența sa, acești oameni Mă vor părăsi. Plin de mândrie, satana Mă ia în râs și acum și de fiecare dată când Eu pierd un suflet în favoarea lui, și el jură că nu va înceta niciodată să se amestece în fiecare Misiune de pe Pământ care a fost binecuvântată de Mine pentru a salva suflete.

Nu trebuie niciodată să răspundeți dușmanilor Mei sau să Mă apărați în fața lor. Să nu pierdeți niciodată din vedere Preasfânta Biblie. Să nu lăsați pe nimeni să o falsifice. Să nu-i luați în seamă pe cei care încearcă să vă convingă că Dumnezeu ar aproba vreo încercare de a schimba un singur cuvânt, o singură profeție, o singură Poruncă, căci acesta este cel mai mare păcat. Niciodată să nu încălcați Prima Poruncă. Nimeni nu se poate pune pe sine mai presus de Dumnezeu.

Oricare dintre voi care păcătuiește trebuie întotdeauna să se întoarcă la Mine, iar și iar. Să nu vă fie niciodată frică să alergați la Mine. Feriți-vă să vă umpleți sufletul cu ură de orice fel. Păcatul vostru Mă dezgustă și totuși îl iert. Vă iubesc și voi continua să vă iubesc. Tocmai pentru că vă iubesc Mi s-a acordat acest timp ca să vă aduc pe toți împreună. Nu lăsați ca răul să vă despartă de fratele sau de sora voastră. Nu ascultați nimic și pe nimeni care încearcă să vă îndepărteze de Lucrarea Mea – această Misiune de Salvare.

Fidelitatea voastră față de Mine este importantă pentru că voi, Rămășița Armatei Mele, sunteți cei care veți juca un rol esențial în salvarea restului lumii, ca să nu sufere soarta acelora care au refuzat să îl asculte pe Noe. Orice om care este răspunzător de îndepărtarea de la Mine chiar și a unui singur suflet, va suferi pentru aceasta. Mânia Mea este la apogeu când nu vă mulțumiți să vă concentrați asupra stării sufletului vostru, ci încercați în mod voit să luați cu voi și un alt suflet, îndepărtându-l de Iubirea Mea și de Împărăția Mea.

Ați fost dinainte avertizați asupra consecințelor. Acum vă reamintesc. Îndepărtați de la Mine un suflet – o viață, și viața voastră proprie – Mântuirea Veșnică – nu va mai fi un drept al vostru.

Al vostru Isus