Luni, 06 iunie 2011 la ora 10:30

Iubita Mea fiică, fii tare acum. Conținutul mesajelor Mele îți provoacă frică, dar nu trebuie să cedezi. De multe ori te simți singură în această muncă, totuși, Eu stau cu tine în fiecare zi și nu sunt departe de tine. Mesajele Mele, așa cum te-am prevenit, nu vor aduce întotdeauna bucurie sufletelor. Dar cei care cred, vor înțelege că pedeapsa e necesară, ca să ajute la purificarea lumii.

Știu că este greu uneori să digeri conținutul mesajelor, însă acum trebuie să-ți pui toată încrederea în Mine. Îți atrag încă o dată atenția să nu te preocupe oamenii care contestă, analizează sau caută cusururi Cuvântului Meu Sfânt. Nici tu și nici ei nu aveți autoritatea s-o faceți.

Tu trebuie să Mă asculți acum. Lasă-i în pace pe cei care continuă să disprețuiască și să denunțe Cuvântul Meu, pentru că acest lucru nu te mai privește pe tine.

Da, este firesc, vei fi criticată atunci când proclami Cuvântul Meu. Ignoră-i pe aceia care încearcă să te atace. Timpul este prea scurt pentru ca să-l pierzi cu astfel de diversiuni. Cei de care trebuie să te ocupi sunt sărmanii Mei copii fără credință sau cei care nu Mă cunosc pe Mine sau pe Tatăl Veșnic. Ei sunt cei pentru care sunt foarte îngrijorat.

Acei creștini bine intenționați care vor încerca mereu să discearnă Cuvântul Meu, dedicându-și timpul analizării lui în loc de a-Mi urma pur și simplu învățăturile și de a se ruga pentru sărmanii lor frați, vor risipi timp prețios. Fiica Mea, să spui lumii că acum vor avea loc catastrofele ecologice prevestite. Toate vor începe acum. Foarte multe. Foarte repede. Toate îi vor viza pe orbii care prin păcatele lor și-au întors privirea de la Cuvântul Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, și s-au ghemuit în vizuina lor nelegiuită.

Credincioșii să nu se teamă

Credincioșii Mei, rugați-vă. Nu vă temeți. Vă voi oferi în permanență ocrotirea Mea Divină, chiar și atunci când sunteți batjocoriți pentru Numele Meu. Rugăciunea vă va da putere și curaj atunci când satana și creaturile lui își vor vărsa otrava asupra copiilor Mei. Fiți atenți la Mine, ofensiva odioasă a satanei împotriva umanității se va agrava, prin terorism, prin monopolul banilor și otrăvirea pământului prin contaminare deliberată.

Mânia Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, va lovi acum și rapid. Trebuie să vă rugați în grupuri, în toată lumea, pentru că rugăciunea va ajuta la îndepărtarea unora dintre aceste evenimente.

Rugați-vă pentru iubitul Meu papă Benedict. Este înconjurat de dușmani foarte puternici ai lui Dumnezeu, care sunt înfometați să preia puterea și controlul Bisericii Mele. Rugăciunea poate ajuta la întârzierea iminentei sale plecări, când va fi forțat să părăsească Vaticanul după cum a fost prezis. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru această perioadă, pentru că va fi cea mai întunecată perioadă care cade peste slujitorii Mei sfințiți, episcopi, cardinali și toți credincioșii Mei adevărați. Cheile Romei Îi vor fi înapoiate Lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic.

A sosit timpul bătăliei împotriva diavolului și a discipolilor săi. Încercările lor de sabotare a omenirii vor fi aspru pedepsite, iar pentru acțiunile lor nefaste vor fi supuși la suferințe mari.

Ridicați-vă, copiii Mei. Considerați încrederea, speranța și devotamentul față de Mine ca o prioritate. Rugăciunea zilnică, Sfânta Liturghie și Sfânta Euharistie Mă ajută pe Mine și pe Tatăl Meu să-l eliminăm pe diavol. Urmați-Mă. Ridicați potirul Meu, pentru că dacă faceți asta vă veți bucura de Viața Veșnică.

Iubitul vostru Mântuitor,
Împăratul omenirii, Isus Cristos