Marți, 18 martie 2014 la ora 16:20

Mult iubita Mea fiică, niciun om să nu se rușineze de persecuția pe care ar putea-o îndura apărându-Mă pe Mine ca un adevărat creștin. Niciodată nu trebuie să vă temeți de persecuție pentru Numele Meu Sfânt, fiindcă atunci când vedeți că sunteți criticați pentru că spuneți Adevărul, să știți că sunteți adevărați slujitori ai Mei.

Numai cei care sunt în Mine și cu Mine suferă batjocură și ură pentru Numele Meu. Aceia dintre voi care sunteți cu adevărat ai Mei și vă predați voința voastră liberă pentru a deveni Voia Mea, veți suferi cel mai mult. Întotdeauna trebuie să înțelegeți că atunci când ura împotriva oricăruia dintre discipolii Mei iubiți este la intensitate maximă, puteți fi siguri că acolo Prezența Mea este cea mai puternică. Este cu mult mai bine să îndurați durere în Numele Meu decât să fiți slăviți de către păcătoși făcând ceea ce este greșit în Ochii Mei.

Iubiții Mei discipoli, lăsați-Mă să vă asigur că Mâna Mea vă călăuzește în fiecare zi în această ultimă Misiune a Mea pe Pământ. Cuvântul Meu va mișca sufletele voastre și ale miliardelor de oameni care vă vor urma – întrucât lumea va auzi în curând Glasul Meu. Nu permiteți niciunui obstacol să vă stea în cale atunci când vorbiți despre Mine, când le reamintiți oamenilor de Învățăturile Mele și când le reamintiți slujitorilor Mei sfințiți obligația lor de a rămâne devotați Cuvântului Meu cuprins în Sfintele Evanghelii.

Când vi se cere să Mă renegați fie în Sfânta Euharistie fie printr-o versiune modificată a Sfintei Scripturi, voi trebuie să refuzați deschis și fără jenă a face asta. Voi trebuie să apărați Cuvântul, refuzând să acceptați minciuni în Numele Meu. Pentru a vă proteja de prigonitorii care vor provoca atrocități împotriva Bisericii Mele și împotriva tuturor celor care rămân devotați Cuvântului lui Dumnezeu, vă rog să spuneți aceasta Rugăciune a Cruciadei.

Rugăciunea (141) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Protecție împotriva persecuției

"Isuse drag, apără-mă în lupta mea pentru a rămâne cu orice preț devotat Cuvântului Tău. Apără-mă de dușmanii Tăi. Protejează-mă de cei care mă persecută pentru Tine. Împărtășește durerea mea. Ușurează suferința mea. Înalță-mă în Lumina Feței Tale, până în Ziua în care Vei reveni pentru a aduce lumii Mântuirea Veșnică.

Iartă-i pe cei ce mă prigonesc. Folosește suferința mea ca ispășire pentru păcatele lor, astfel ca ei să poată găsi pacea în inimile lor și să Te întâmpine în Ziua cea de pe urmă cu remușcare în sufletele lor. Amin."

Mergeți acum și luați alinare cu speranța că Eu îi voi lua pe toți dușmanii Mei și pe cei ce vă persecută în Numele Meu, pe oricare dintre voi, în Refugiul Marii Mele Milostiviri.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Protecție împotriva persecuției
Rugăciunea (141) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, apără-mă în lupta mea pentru a rămâne cu orice preț devotat Cuvântului Tău.

Apără-mă de dușmanii Tăi.

Protejează-mă de cei care mă persecută pentru Tine.

Împărtășește durerea mea.

Ușurează suf... citește tot