Joi, 20 martie 2014 la ora 21:42

Mult iubita Mea fiică, lumea este în pragul multor războaie iar acestea vor avea multe repercusiuni asupra vitezei cu care se va scinda Biserica. Aceasta se va întâmpla în timpul ultimelor negocieri de pace, care vor avea loc după un masacru și o asemenea distrugere încât mulți oameni se vor simți neajutorați, singuri, speriați și lipsiți de o conducere adevărată. Din pricina legăturilor slabe din lumea politică, omenirea se va afla în cel mai vulnerabil stadiu. Din această cauză, se va ridica o armată de temut de proporții nemaivăzute vreodată până atunci. Pe măsură ce lumea se va fragmenta, același lucru se va întâmpla și cu multe biserici. Atunci când totul va părea lipsit de orice speranță, un grup unificat, alcătuit din lideri politici și lideri ai Bisericilor Creștine, va fi creat sub o singură organizație mondială – din care va încolți o nouă urâciune – o nouă religie mondială unică.

Toate aceste evenimente vor avea loc în etape. Datoria voastră, iubiții Mei discipoli, este față de Mine, în timp ce Eu vă conduc, întrucât există o singură cale spre pace și siguranță iar aceasta este prin Mine, Isus Cristos. Eu vă voi conduce printre spinii, durerea și oroarea urâciunii pustiirii. Veți fi în siguranță dacă vă veți agăța de Mine.

Fiica Mea prea iubită, fii tare în timpul acestor încercări dificile, căci prin puterea și curajul tău Eu voi putea arăta lumii Calea Adevărului atunci când lumea va fi întoarsă pe dos, din cauza răutății pricinuite de iubirea de putere și corupție care vor declanșa aceste războaie iar ulterior Marele Război.

Mișcați-vă repede și asigurați-vă că vă dedicați viețile rugăciunii și protejării Bisericii Mele de pe pământ. Darurile Mele vă vor ocroti pe fiecare dintre voi iar Eu voi răspunde întotdeauna celor care Mă caută în acest timp de mare tulburare care stă înaintea voastră. Când aceste evenimente se vor desfășura, Armata Mea de pe pământ va lua proporții. Cei care se opun acestei Misiuni Mă vor urma, căci în acel moment nu vor mai putea nega Adevărul – când vor constata că și ei vor suferi persecuția de care vor avea parte Creștinii de pretutindeni atunci când vor trebui să îndure stăpânirea Balaurului. În acel stadiu, singura lor speranță va fi să Mă urmeze pe Mine, Isus al lor, căci numai prin Mine vor putea să vină în Împărăția Tatălui Meu.

Al vostru Isus