Sâmbătă, 22 martie 2014 la ora 14:00

Mult iubita Mea fiică, moartea nu trebuie niciodată să vă stârnească frică dacă acceptați moartea Mea pe Cruce. Moartea este doar un moment de trecere din această lume în Casa Împărăției Tatălui Meu. Frica de moarte înseamnă negarea Milostivirii Mele, pentru că Eu voi salva fiecare suflet care Mă recunoaște și care Îmi cere iertare pentru păcatele sale.

Odată ce un suflet este creat de Tatăl Meu, el va exista pentru veșnicie. El va avea Viață Veșnică dacă acel suflet Îmi va permite să îl revendic. Altfel, el va fi luat în stăpânire de satana, dacă Mă reneagă atunci când știe Cine Sunt Eu.

Moartea unui suflet pe Pământ este la fel de naturală ca și nașterea. Când un suflet părăsește trupul și vine la Mine, el va primi o abundență de Haruri și va deveni parte a Familiei Tatălui Meu – Împărăția Sa, plină de o mare dragoste, bucurie și fericire, care nu pot fi niciodată atinse pe Pământ. Mulți dintre voi, cei care au simțit dragoste, bucurie și fericire în viețile voastre, ați simțit gustul doar al unei infime părticele din ceea ce înseamnă Viața Veșnică. Trebuie încontinuu să vă străduiți, cu bucurie în inimile voastre, pentru că momentul când veți intra în Împărăția Tatălui Meu merită să fie așteptat – nu temut.

Dacă va trebui să înfruntați moartea sau dacă o persoană dragă vouă va trebui să înfrunte moartea, întotdeauna să vă întoarceți către Mine, al vostru Isus, pentru ajutor. Dacă veți face aceasta, Eu vă voi înălța în spirit, vă voi șterge lacrimile, voi alunga toate temerile din inimile voastre când veți recita această rugăciune.

Rugăciunea (142) a Cruciadei de Rugăciune: Pregătirea pentru moarte

"Preaiubitul meu Isus, iartă păcatele mele, purifică sufletul meu și pregătește-mă să intru în Împărăția Ta. Dă-mi Haruri ca să mă pregătesc pentru unirea mea cu Tine. Ajută-mă să înving orice teamă. Dă-mi curajul să îmi pregătesc mintea și sufletul pentru a fi demn să stau în fața Ta. Te iubesc. Mă încred în Tine. Mă dăruiesc Ție în trup, minte și suflet pentru veșnicie. Fie ca Voința Ta să fie a mea și eliberează-mă de durere, îndoieli sau confuzie. Amin."

Eu primesc toate sufletele care recită această rugăciune, fără excepție. Milostivirea Mea se extinde în special asupra acelor suflete care stau în fața morții dar nu cred în Mine, atunci când spun această rugăciune de trei ori pe zi, în ultimele lor zile.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pregătirea pentru moarte
Rugăciunea (142) a Cruciadei de Rugăciune

Dacă va trebui să înfruntați moartea sau dacă o persoană dragă vouă va trebui să înfrunte moartea, întotdeauna să vă întoarceți către Mine, al vostru Isus, pentru ajutor.

Dacă veți face aceasta, Eu vă voi... citește tot