Miercuri, 02 aprilie 2014 la ora 16:27

Copila mea, Convertirea, promisă de către Tatăl meu, va începe în această lună și se va răspândi în toată lumea prin Puterea Duhului Sfânt. Sufletele vor fi cruțate și păcătoșilor celor mai îndârjiți le va fi arătată de către Fiul meu o mare Milostivire.

Mulți oameni, care nu au nicio credință în Dumnezeu și își trăiesc viața ca și cum nici nu ar exista Viața Veșnică, sunt primii oameni cărora Tatăl meu dorește să le fie arătată Lumina Adevărului. Acești oameni sunt iubiți foarte mult și lipsa lor de credință va fi înlocuită cu o iubire și o dorință de reconciliere cu Isus Cristos, pe care ei l-au uitat. Vor urma sufletele celor care au comis păcate îngrozitoare și ale celor care sunt infestați de influența diavolului. Lor li se vor da Haruri mari iar Milostivirea Fiului meu va străpunge inimile lor atât de brusc încât convertirea lor va fi instantanee. Atât de neașteptat va fi acest Miracol încât, atunci când ei vor începe să răspândească vestea Evangheliilor, mulți se vor ridica și îi vor asculta.

Mulțumită convertirii acelora care sunt cei mai afectați, mult mai multe suflete pot fi și vor fi salvate. Apoi va fi la alegerea celor care deja urmează Adevărul, dacă doresc sau nu să rămână fideli Fiului meu și Învățăturilor Sale. Acestea vor fi sufletele care vor suferi cel mai mult, pentru că ei sunt ai lui Dumnezeu și din acest motiv cel rău va face toate eforturile ca să îi chinuie cu îndoieli în privința Adevărului. Acestea sunt sufletele care vor fi depărtate de la Fiul meu și pe care cel rău și le dorește cel mai mult.

Pentru a proteja credința Creștinilor de pretutindeni, vă rog să recitați această Rugăciune a Cruciadei:

Rugăciunea (144) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a proteja credința creștină

"O, Maică a Mântuirii, te rog să mijlocești pentru sufletele Creștinilor din toată lumea. Te rog, ajută-i să-și păstreze credința și să rămână devotați Învățăturilor lui Isus Cristos. Roaga-te ca ei să aibă tăria cugetului și a sufletului pentru a-și susține credința în toate timpurile. Mijlocește pentru ei, iubită Mamă, ca să-și deschidă ochii spre Adevăr și ca să primească Harul de a remarca orice nouă doctrină falsă care le va fi prezentată în Numele Fiului tău. Ajută-i să rămână slujitori adevărați și devotați ai lui Dumnezeu și să se lepede de rău și de minciuni chiar dacă vor trebui să sufere durere și batjocură din această cauză. O, Maică a Mântuirii, apără-i pe toți copiii tăi și roagă-te ca fiecare Creștin să urmeze calea Domnului până când își va da ultima suflare. Amin."

Copilașilor, Isus vă iubește pe fiecare dintre voi. El va lupta mereu ca să vă apere de nenorociri și va interveni în modurile cele mai extraordinare pentru a vă proteja de orice rău în zilele întunericului pe care va trebui să îl îndurați în Numele Lui. Încredeți-vă în mine, Mama voastră iubită, căci eu voi mijloci pentru voi, ca să vă aduc mai aproape de Fiul meu în timpul încercărilor care vă stau în față.

Vă mulțumesc că ați răspuns acestei Chemări din Cer.

Mama voastră iubită , Mama Mântuirii , Maica lui Dumnezeu

Mesajul contine

Pentru a proteja credința creștină
Rugăciunea (144) a Cruciadei de Rugăciune

Maică a Mântuirii, te rog să mijlocești pentru sufletele creștinilor din toată lumea.

Te rog, ajută-i să-și păstreze credința și să rămână devotați Învățăturilor lui Isus Cristos.

Roagă-te ca ei să aibă... citește tot