Miercuri, 14 mai 2014 la ora 23:30

Fiica Mea mult iubită, Harurile pe care Eu le prezint lumii îi vor transforma pe necredincioși în slujitori devotați ai Mei. Ei vor fi convertiți instantaneu și vor cădea la pământ în fața Mea în slujire iubitoare.

Aceia care, prin viața pe care au dus-o, M-au trădat și M-au dat deoparte, vor ieși în față și Mă vor implora să-i accept ca pe ai Mei. Însă cei care complotează împotriva Cuvântului Meu vor fi cel mai greu de salvat. Căci ei sunt mult mai cunoscători decât cei ignoranți asupra semnificației Cuvântului Meu și, cu toate acestea, ei cu bună știință încearcă să-l rescrie pentru a se potrivi arogantei lor încrederi de sine. În ciuda cunoștințelor lor, ei nu văd Adevărul pentru că refuză să-l vadă. Ei nu vor proclama Adevărul absolut ci în schimb vor fabrica unul, cu scopul de a-i înșela pe alții.

Unii s-au întors împotriva Mea deoarece ei cred că dacă au urmat chemarea de a-Mi sluji Mie, atunci ca rezultat s-a revărsat asupra lor iluminarea. Ei cred că au autoritatea, dată lor prin Puterea Duhului Sfânt, de a adapta Învățăturile Mele pentru a nu ofensa societatea modernă. Mândria lor va fi căderea lor, iar căderea lor din Har va fi văzută de mulți, care se vor simți înșelați pentru că au fost induși în eroare. Alții dintre ei știu exact ce fac, căci nu sunt Eu cel căruia ei îi slujesc – ci este cel rău. În mod conștient, ei umblă printre voi cu scopul de a distruge Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu. Ei nu se vor căii, nici nu vor accepta Mâna Mea, pentru că ei cred în minciunile fiarei, care le-a promis de secole dușmanilor Mei paradisul său, care ar urma să vină. Iar ei au ales, din cauza lăcomiei și ambiției lor, să creadă în această înșelătorie elaborată. Când vor ajunge să conștientizeze Adevărul vor fi fost deja aruncați în abis. Aceștia sunt doar câțiva dintre acei nefericiți induși în eroare care au negat existența diavolului, nerecunoscând ceea ce este el de fapt, ca și gheena în care el va locui pentru veșnicie.

Îi avertizez pe toți copiii lui Dumnezeu că dacă urmează căile celui rău, dacă resping Cuvântul lui Dumnezeu și dacă săvârșesc păcate de moarte, consecința va fi pedeapsa. Oricine vă spune altfel, vă induce în eroare. Eu îi voi salva pe cei care se căiesc chiar și în ultima secundă, atât de mult îmi doresc să vă salvez pe fiecare dintre voi.

Iubirea Mea, Milostivirea Mea, Compasiunea Mea vor fi Harul vostru salvator. Nu vreau să vă înspăimânt, dar trebuie să vă spun Adevărul. Venind la Mine – indiferent care sunt credințele voastre - până chiar la sfârșit – Eu vă voi aduna ca fiind ai Mei. Niciodată să nu uitați această Promisiune. Vă promit că voi ajunge la voi chiar și în adâncul disperării voastre.

Al vostru Isus