Joi, 26 iunie 2014 la ora 14:00

Preaiubita Mea fiică, nu trebuie să crezi niciodată că va fi acceptat cu ușurință Cuvântul Meu, dat lumii prin aceste Mesaje. Aceia care nu îl acceptă se vor strădui din când în când să trăiască aceste Mesaje și ceea ce le cer Eu. În loc să trăiască Mesajele adaptându-și viața în acord cu acestea, ei își vor pune întrebări asupra fiecărui Cuvânt care iese din Gura Mea Sfântă. Dacă, în schimb, ei ar adera la Învățăturile Mele care nu s-au schimbat niciodată, atunci M-ar sluji mai bine.

Niciunul dintre voi nu este în stare să înțeleagă Legile Divine care vin de la Tatăl Meu preaiubit. Dacă încercați să analizați Misterul Divinității Sfintei Treimi, veți eșua, căci nu este menit ca voi să le cunoașteți pe toate. Oricine dintre voi care crede că înțelege evenimentele din perioada de dinaintea și de după cea de-A Doua Venire a Mea, trebuie să știe acestea: Eu revelez anumite evenimente doar pentru a vă ajuta să vă pregătiți sufletele. Revelațiile Mele nu vă sunt date pentru a cauza senzație, controversă sau ură printre voi, căci Eu niciodată nu aș determina o astfel de confuzie. Confuzia provine dintr-o lipsă de încredere în Mine și dintr-o curiozitate arzătoare a omului – ceea ce este de înțeles. Voi trebuie pur și simplu să rămâneți în adevărul Sfântului Meu Cuvânt – asta este tot ce vă cer.

Când am fost pe Pământ, Eu am trăit o viață simplă. Mi-am predicat Cuvântul într-un mod simplu, astfel ca Învățăturile Mele să fie înțelese de toți. Mi-am arătat dezgustul față de cei care pretindeau că-l reprezintă pe Dumnezeu și a căror datorie era să se asigure că erau respectate Cele Zece Porunci. Totuși, acești oameni învățați purtau plini de mândrie haine împodobite de bijuterii și se lăudau cu pozițiile pe care le aveau în Templul lui Dumnezeu. Ei erau atât de preocupați să pozeze, să comande, să-i admonesteze pe cei săraci, umili și ignoranți, încât au uitat un lucru important: rolul lor era de a-L sluji pe Dumnezeu. Iar pentru a-L sluji pe Dumnezeu, trebuia ca ei să-i slujească pe copiii Lui. În schimb însă, ei au pretins respect, au căutat adulare și au fost invidioși unul pe altul din cauza pozițiilor de putere ale ierarhiei care exista în Temple. În niciun moment Eu nu am încurajat senzaționalul, deși Cuvântul Meu a creat controverse chiar dacă el era transmis într-un mod simplu. Căci doar Cuvântul lui Dumnezeu, simplu și direct, poate să ofenseze astfel. Adevărul provoacă divizare între oameni pentru că mulți nu pot să-i facă față. Totuși, voi nu ar trebui să vă preocupați decât de Adevăr- Cuvântul lui Dumnezeu. A analiza Cuvântul Meu, a vă certa asupra înțelesului Adevărului și a căuta senzaționalul în Cuvântul lui Dumnezeu este o pierdere de timp pentru voi. Cu mult mai bine ar fi să Mă slujiți pe Mine slujindu-i pe alții în Numele Meu.

Să nu vă fie teamă de Adevăr; nu îl respingeți, nu îl ignorați și nu creați o nouă interpretare a sa. Adevărul rămâne același, așa cum a fost dintotdeauna. Cuvântul Meu este Cuvântul Meu. Ceea ce Eu spun, va fi. Voia lui Dumnezeu nu poate fi modificată. Dacă acceptați Adevărul, el vă va aduce claritate a minții, pace în sufletele voastre și o dorință de a vă supune Cuvântului Meu - așa cum este dat el – în toate timpurile. Nu este nimic ce puteți adăuga la el, căci el va rămâne intact pentru veșnicie.

Al vostru Isus