Luni, 20 iunie 2011 la ora 11:45

Fiica Mea iubită, pregătește-i acum pe copiii Mei pentru că în curând ei vor veni în fața Mea, în fața Slavei și Milostivirii Mele. Mă voi arăta în curând fiecărui bărbat, femeie și copil ce a ajuns la vârsta rațiunii (aproximativ după vârsta de 7 ani).

Această zi minunată, în care le voi arăta Milostivirea Mea în loc de Judecata Mea, trebuie să fie salutată de toți. Bucurați-vă cu toții pentru că fiecare dintre voi Mă va întâlni pentru prima oară.

Mulți vor fi plini de iubire și fericire, caci aceasta reunire este minunată. Multora le va fi frică, însă nu aveți de ce să vă fie frică, pentru că Eu vă iubesc pe toți. Păcatul este singurul motiv de separare, dar dacă vă pare rău de păcatele săvârșite și acceptați adevărul că m-ați ofensat pe Mine și pe Tatăl Veșnic, atunci veți cunoaște minunata Milostivire ce vi se acordă. Celor cărora le va fi frică le spun: frica decurge din păcat. Cu păcat în inima, voi vă îndepărtați de Mine. Acceptați păcatele voastre drept ceea ce sunt ele – o slăbiciune omenească. Apoi priviți spre Mine și Eu vă voi conduce spre Viața veșnică și spre Adevăr.

Marea Mea Milostivire aduce o minunată veste

Marea Mea Milostivire aduce o minunată veste copiilor Mei din toată lumea. Pentru că atunci când va avea loc Marele Avertisment vi se va da o șansă să vă schimbați viața în bine. Când Adevărul Existenței Mele se va dezvălui, se vor produce foarte multe convertiri.

Atunci și numai atunci când Marele Avertisment a avut loc, lumea va primi o șansă de a se opune pedepselor ce vor veni dacă mari mulțimi de păcătoși nu se vor căi. Pentru că mai apoi, mâna tatălui Meu va cădea pretutindeni asupra celor care refuză să audă Adevărul, a celor care întorc spatele iubirii, iubirii față de Mine și față de frații și surorile voastre. Atunci căile voastre păcătoase nu vor mai fi tolerate. Aceasta va fi ultima picătură. Influenței puternice a satanei nu i se va permite să-și mențină controlul malefic asupra omenirii. Aceia care urmează cu încăpățânare calea răului și îi prigonesc pe copiii Mei, vor fi opriți.

Marea Pedeapsă

Dumnezeu, Tatăl Veșnic, va trimite o pedeapsă atât de mare asupra lumii, cum nu s-a mai văzut de pe vremea lui Noe. Discipolii Mei care ar spune că Isus nu poate să vorbească așa, își pot pune următoarea întrebare: dacă Isus este plin de Milostivire atunci de ce ar permite El sau Tatăl, ca armata satanei să continue să-i terorizeze pe copiii Săi? Dumnezeu permite această mare pedeapsă din iubirea Sa mare față de copiii Săi. Căiți-vă toți pentru păcatele voastre. Refuzați promisiunile deșarte ale satanei. Refuzați viața stearpă și înșelătoare pe care el v-o promite. Acceptați faptul că atunci când veți auzi că Numele Meu a fost respins în lumea de azi, acest fapt vine direct de la satana. Până când copiii Mei nu vor întoarce spatele satanei, până atunci nu va putea fi pace în această lume.

Să acceptați acest Avertisment ca pe un mesaj de iubire curată. Celor care sunt la putere le spun următoarele: refuzați minciunile, cărora le-ați jurat fidelitate, altfel va trebui să suportați consecințele.

Marea Milostivire pe care vă voi arăta-o în timpul Marelui Avertisment va fi soluția pentru o nouă eră a păcii. Acceptați aceasta, și atunci pedeapsa va fi oprită. Refuzați, și atunci vor fi salvați doar cei care Mă urmează pe Mine. Pentru ceilalți va fi prea târziu.

Mântuitorul vostru iubitor, Dreptul Judecător, Isus Cristos