Joi, 18 septembrie 2014 la ora 15:30

Iubita mea copilă, trebuie să ceri tuturor să implore Milostivirea lui Dumnezeu în toate acele aspecte care implică distrugerea omenirii. Mă refer la planurile josnice de declanșare a războaielor; planurile de a introduce o vaccinare globală – despre care ați fost avertizați în mesajul din 26 noiembrie 2010 – la genocidul și uciderea Creștinilor, ca și a oamenilor de diferite religii, prin mâna oamenilor cruzi.

Când un suflet este infestat de satana, el este capabil de cea mai intensă ură pentru copiii lui Dumnezeu. Când grupurile de oameni lucrează împreună în completă subjugare față de cel rău, răutatea lor se manifestă în fiecare acțiune, pentru a cauza moartea și distrugerea celor pe care ei îi controlează.

Trebuie să vă rugați cu toții pentru a împiedica planurile celor răi care doresc să reducă populația lumii pentru câștigul lor personal. Cei care sunt cruțați de acest rău se vor trezi controlați de un grup invizibil. Vă chem pe fiecare dintre voi să vă rugați la Fiul meu, Isus Cristos, pentru a ajuta la diminuarea acestor tragedii și a acestei ticăloșii. Unele dintre aceste orori pot fi îmblânzite, dar nu toate. Rugăciunile voastre vor atenua totuși impactul acestor fapte îngrozitoare, care sunt comise de către discipolii celui rău. Vă rog să recitați această Rugăciune a Cruciadei, pentru a ajuta la reducerea crimelor asupra celor nevinovați.

Rugăciunea (166) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a reduce crimele asupra celor nevinovați

"Mult iubită Maică a Mântuirii, te rugăm să duci în fața Fiului tău iubit, Isus Cristos, această rugăciune a noastră pentru reducerea crimelor asupra celor nevinovați .

Ne rugăm ca El, în Milostivirea Sa, să îndepărteze amenințarea oricărei forme de genocid, persecuție și teroare împotriva copiilor lui Dumnezeu.

Te rugăm, te implorăm, iubită Maică a Mântuirii, să auzi strigătele noastre pentru dragoste, unitate și pace în această lume plină de durere.

Ne rugăm ca Isus Cristos, Fiul Omului, să ne protejeze pe noi toți în timpul acestor vremuri de mare durere și suferință pe pământ. Amin."

Copii, atunci când profețiile prezise se vor împlini, este important să implorați Milostivirea Fiului meu, astfel ca toată suferința să poată fi atenuată și faptele crude comise împotriva omenirii să fie îmblânzite.

Mergeți în pace și slujiți-L cu dragoste pe Dumnezeu.

Iubita voastră Mamă,
Maica Mântuirii

Mesajul contine

Pentru a reduce crimele asupra celor nevinovați
Rugăciunea (166) a Cruciadei de Rugăciune

Mult iubită Maică a Mântuirii, te rugăm să duci în fața Fiului tău iubit, Isus Cristos, această rugăciune a noastră pentru reducerea crimelor asupra celor nevinovați.

Ne rugăm ca El, în Milostivirea Sa... citește tot