Sâmbătă, 25 iunie 2011 la ora 15:00

Fiica mea, rămâi concentrată întotdeauna asupra Fiului Meu, pentru ca are nevoie de atenția ta. Trebuie să-ți pui toată încrederea în El și niciodată să nu lași pe nimeni să-ți distragă atenția de la El.

El te-a ales pe tine, ca fiind unul dintre cei mai importanți mesageri ai acestor timpuri, pentru ca sufletele pierdute să fie salvate. Să le spui oamenilor să se roage Preasfântul Meu Rozar, chiar și cei care nu sunt catolici, pentru că aceasta este cea mai puternică armă împotriva influenței înșelătorului, care geme de durere când voi vă rugați aceasta rugăciune. Forța lui slăbește atunci când copiii mei spun această rugăciune.

Cu cât vă rugați mai mulți Sfântul Rozar, cu atât mai multe suflete pot fi salvate.

Tu, copila mea, ai o misiune foarte dificilă, mult mai grea decât a oricărui alt profet din istorie. Cauza este întunecimea sufletelor din întreaga lume. Niciodată până acum nu s-a lăsat un astfel de întuneric asupra lumii. Acum, copiii Mei Îi întorc spatele Fiului Meu, El care a suferit o moarte teribilă ca să-i salveze. Însă ei nu numai că au uitat asta, ci au ales chiar să nege existența Sa.

Rugăciunea Rozarului Meu, Mama voastră Binecuvântată, îl rănește pe cel rău, care se ascunde și își pierde puterea. Aceasta este arma pe care Eu am primit-o ca să pot ajuta la salvarea sufletelor pierdute, înainte de a zdrobi capul șarpelui, în cele din urmă. Niciodată să nu subestimați puterea Rugăciunii Rozarului, pentru că și un grup mic de oameni care se roagă sistematic Sfântul meu Rozar își poate salva întreaga națiune. Să le spui copiilor Mei să fie prevăzători fiindcă, dacă neglijează rugăciunea, se deschid în fața înșelătorului, care îi prinde în capcană ademenindu-i pe cărările sale periculoase spre întuneric.

Aduceți-Mi copiii spre Lumină, prin răspândirea devotamentului față de Preasfântul meu Rozar.

Preaiubita voastră Mamă, Maria Regina Păcii