Sâmbătă, 18 octombrie 2014 la ora 14:20

Mult iubita Mea fiică, cel rău a pus stăpânire pe inimile multora dintre cei care cred în Mine, pentru că ei îl lasă cu ușurință să intre în sufletele lor.

Satana ispitește sufletele atât prin simțuri, cât și prin păcatul mândriei. Cei care cred că inteligența lor și cunoașterea Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu le dă dreptul de a judeca pe alții în Numele Meu, Mă jignesc profund. Plini de mândrie, narcisismul lor înseamnă faptul că ei cred că au dreptul de a disprețui pe alții și a împrăștia venin în Numele Meu. Feriți-vă de cei care îi blestemă pe alții și apoi spun că sunt ai Mei, pentru că ei vorbesc cu o limbă vicleană. În ziua când Eu voi veni, aceste suflete se vor chirci de frică și își vor feri ochii de Lumina Mea, care îi va orbi.

Întotdeauna să aveți încredere în Milostivirea Mea, pentru că eu îi iert întotdeauna pe cei care M-au insultat și vin în fața Mea cu remușcare adevărată în sufletele lor pentru tot ce au spus și au făcut. Dar temeți-vă de Dreptatea Mea, pentru că ea va fi înfricoșătoare. Nu îmi cer iertare pentru aceasta. Să știți că cei mândri și puternici, prin a căror influență răuvoitoare asupra altora am pierdut Eu sufletele pe care le doresc, vor avea de suferit. Ei vor tremura de frică înaintea Tronului Meu, și cu toate acestea, ei Mi se vor împotrivi și își vor apăra obiceiurile rele, crezând în mod greșit că Eu îi voi asculta.

Blestemați sunt cei care Mă blestemă. Binecuvântați sunt cei care își trăiesc viața în dragoste pentru alții și care urmează Învățăturile Mele, chiar și atunci când acestea le provoacă durere. Eu îi voi înălța pe cei drepți, dar îi voi zdrobi pe cei răi care întorc spatele Cuvântului lui Dumnezeu. Oricine provoacă suferință altora și în special în Numele Meu, va trebui să dea socoteală în fața Mea în Ziua de pe Urmă.

Al vostru Isus