Vineri, 01 iulie 2011 la ora 23:00

Fiica Mea multiubită, rugăciunea și credința față de Mine sunt ca apa care este dată unui om însetat. Când nu aveți apă, atunci vă este permanent sete și în cele din urmă, în lipsa apei, muriți. Tuturor celor care Mă cunoașteți, Mă iubiți și credeți în Mine, vă spun următoarele: trebuie să înțelegeți un lucru: dacă nu continuați să primiți Trupul și Sângele Meu și nu vă rugați Mie cu regularitate, atunci veți pierde curând dorința de Mine. Fără această dorință vă veți îndepărta de Mine, până când gândurile voastre vor ajunge sub stăpânirea ispitelor pe care Satana le plantează în mințile voastre. Fără prezența Mea în viețile voastre, voi nu sunteți nimic, copiii Mei.

Fiți vigilenți tot timpul. Rugăciunea vă apără de păcat. Credința voastră față de Mine îl poate atrage pe cel viclean, care vă va necăji mai des. Totuși, dacă fidelitatea voastră nu este consecventă față de Mine, atunci rătăciți fără țel în această lume.

Credincioșii Mei, înțelegeți că rugăciunea poate îndepărta multe dintre neînțelegerile existente în lume. Rugăciunile care s-au spus prin această vizionară și prin alți vizionari au diminuat deja acele pericole iminente, care îl amenințau pe Papa Benedict, dar nu pentru mult timp. Rugăciunea făcută către Maica Mea binecuvântată poate muta munții, poate diminua influența nelegiuirilor îngrozitoare, inclusiv a acelora care au fost deja profețite și îi poate converti pe păcătoși.

Nu uita următoarea învățătură, fiica Mea, rugăciunea este arma ta împotriva celui viclean. Tu, în primul rând, trebuie să înveți necesitatea rugăciunii regulate pentru misiunea ta. Trebuie să petreci mai mult timp în meditație cu Mine. Pentru că, dacă nu faci aceasta, slăbește discernământul tău față de mesajele Mele și pot apărea greșeli. Fii prudentă, fiica Mea, când te referi la datele profețiilor care ți se dau. Dacă Eu spun luni, atunci în decurs de un an oricând se poate întâmpla. Nu confunda niciodată interpretările omenești cu ceea ce ți-am dat Eu referitor la datare. Eu nu ți-am dat niciun fel de dată concretă, ci doar o direcție. Aceste profeții se vor împlini, dar numai prin puterea Tatălui Meu. Ai mai multă încredere în Mine. Rugăciunile tale și rugăciunile discipolilor Mei pot ajuta la întârzierea catastrofelor și la îndepărtarea lor în unele cazuri. Să ții minte aceasta mereu.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă! Dacă o faceți din inimă, rugăciunile voastre sunt ascultate. Mai ales rugați-vă pentru acei conducători ai lumii care își vor pierde în curând viața prin fapte criminale pline de ură. Aceștia și cei cu inimile împietrite de păcatul cruzimii au cea mai mare nevoie de rugăciunile voastre. Întotdeauna să vă rugați pentru păcătoși, pentru că Eu îi iubesc pe toți copiii Mei și am nevoie de rugăciunile voastre pentru a-i salva de focul iadului.

Veșnic Milostiv, al vostru Isus Cristos