Joi, 30 iunie 2011 la ora 20:00

Fiica Mea, în această seară zâmbesc de bucuria care Îmi umple Inima pentru că în sfârșit tinerii Mi-au auzit Cuvântul prin internet, așa precum a fost prezis.

În acest fel mai mulți oameni vor fi putea să spună lumii cum să se pregătească pentru Marele Avertisment. Îmi saltă Inima de bucurie când văd iubirea pe care copiii Mei o au pentru Mine, în fiecare colț al lumii. Iubirea Mea nu va muri niciodată. Ei, urmașii Mei iubiți, sunt plini de iubirea Mea, pe care o simt în inimile lor. Acum ei pot să declare lumii chiar și cinicilor, cât de mult Mă venerează, lăudând slava Mea tuturor. Fiindcă aceste ființe curajoase și iubitoare îi vor atrage acum pe cei care-Mi rezistă Mie și Adevărului referitor la motivul pentru care ei sunt pe acest pământ.

Raiul se bucură cu toți cei care proclamă deschis pe internet iubirea ce o au pentru Mine. Iubirea Mea crește și mai mult încât harurile Mele vor fi revărsate peste fiecare dintre ei întinzându-se dintr-un capăt în celălalt al Pământului.

Vin să vă salvez acum, înaintea Zilei Judecății.

Rețineți o lecție, copiii Mei. Adevărul Învățăturilor Mele nu se schimbă niciodată. Eroarea umană, păcatele slujitorilor Mei sfințiți și păcatele acelora care au deformat Adevărul ca să se potrivească propriilor lor ambiții au murdărit Numele Meu, însă nu pot schimba cine sunt Eu.

Eu sunt Salvatorul omenirii. Prima dată am venit să vă salvez, să permit iertarea păcatului. Acum vin din nou să vă salvez înainte de Ziua Judecății.

Pentru că iubirea Mea este foarte puternică, ea străbate toată lumea prin puterea Duhului Sfânt ca să vă readucă în brațele Mele. Simțiți acum Iubirea Mea, copii. Nu permiteți ca dezamăgirea cauzată de slăbiciunea umană din Biserica Mea să vă întoarcă de la Mine, Isus Cristos sau de la Tatăl Meu Veșnic.

Celor care Îmi întorc spatele din cauza păcatelor Bisericii

Păcatele sunt motivul retragerii voastre din fața Adevărului. Toți aceia care învinuiesc Biserica pentru lipsa credinței lor față de Mine, nu sunt sinceri cu ei înșiși, pentru că dacă ei M-ar iubi cu adevărat, n-ar căuta scuze. Copii, satana este peste tot în lume și încearcă să vă convingă că credința voastră nu e relevantă. Nu e importantă. Că nu vă garantează un loc în Rai. Uneori veți crede că Milostivirea Lui Dumnezeu este nesfârșită și că puteți fi salvați odată ce trăiți fără să cauzați supărare altora, în această viață. De foarte multe ori Mă provocați atunci când Mă faceți vinovat pentru răul din lume. Aceasta se întâmplă când deveniți furioși pe Mine sau pe Dumnezeu, Tatăl Veșnic, întrebându-vă: cum poate permite Dumnezeu fără să intervină ca atâta răutate să se manifeste în lume? De ce există crime, violuri, avorturi, chinuiri, lăcomie și sărăcie ? Acum trebuie să vă opriți și să Mă ascultați.

Amintiți-vă că păcatul, provocat de satana, cel despre care cei mai mulți azi cred că nici nu există, vă poate infesta pe fiecare dintre voi din cauza darului primit de la Creatorul vostru, Dumnezeu Tatăl. Acest dar al liberului arbitru este dat fiecăruia. Unii îl folosesc în scopuri bune când își arată iubirea față de aproapele, în timp ce alții abuzează de acest dar, ca să obțină avantaje pe seama celorlalți. Când satana îi atrage pe aceștia, prin slaba lor voința liberă, atunci ei pot deveni capabili de a comite mari atrocități. Libera voința este a voastră, copii, însă când ea devine contaminată de păcat, rezultă prăpăd în lume. Dumnezeu Tatăl nu vă poate obliga să încetați orice activitate, fie ea buna sau rea, pentru că El nu va interveni peste voința voastră. El vă va încuraja să vă rugați ca să primiți harurile necesare ocolirii păcatului. Prin voința voastră liberă veți lua o decizie din două posibile: să vă întoarceți la Dumnezeu sau să permiteți satanei să vă ademenească prin minciunile sale, răsucindu-vă mințile, îndepărtându-vă de la Adevăr.

Nu uitați: Adevărul sunt Eu. Satana nu vrea să vedeți Adevărul. El se va folosi de inteligența voastră oferindu-vă argumente sofisticate ca să vă inducă în eroare. El poate să vă convingă că ceva este rău atunci când de fapt e bun. Deci, când voi credeți că este o ipocrizie să apelezi la rugăciune preamărindu-L pe Dumnezeu Tatăl, din cauza păcatelor Bisericii, atunci trebuie să recunoașteți această înșelăciune ca ceea ce este de fapt, o altă modalitate de a vă încuraja să vă îndepărtați de Mine, de Adevăr. Acum copii, arătați-Mi iubirea voastră, ridicându-vă și apărându-Mi Numele, într-o lume necredincioasă.

În curând îi veți încuraja pe ceilalți să vă asculte părerile. La fel cum cei care susțin că nu cred în Mine strigă tare cât de mult Mă urăsc, voi trebuie să spuneți lumii că Mă iubiți. Numai atunci va fi stârnită o convertire masivă în lume. Lăsați-Mă să vă ridic acum, să-i puteți pregăti pe copiii Mei, pentru a intra în Noul Meu Paradis: pe pământ. Rețineți că numai cei care cred în Mine și în Tatăl Veșnic vor putea intra în Paradis.

Acum duceți-vă și aduceți-Mi mulțime de oameni.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos