Miercuri, 06 iulie 2011 la ora 15:00

Fiica Mea multiubită, privește cum credința copiilor Mei începe să crească și să înflorească. Cu toate că în lume este mult întuneric, lumina discipolilor Mei devine pe zi ce trece mai strălucitoare, datorită flăcării Duhului Meu Sfânt, care a coborât asupra omenirii întregi.

Astăzi, fiica Mea, doresc să reamintesc tuturor credincioșilor Mei importanța rugăciunii pentru a ușura suferința în lume. Rugăciunile voastre ajută acum la înlăturarea multor catastrofe globale care au fost prezise. Rugăciunea are cea mai mare putere în îmblânzirea răului și, dacă este spusă în numele altora, primește răspuns.

Cu toate că sunt mulțumit de cei care au credința puternică, totuși sunt îngrijorat pentru aceia care refuză Lumina Mea Divină, Adevărul. Mulți oameni rătăcesc acum în lume ca și când s-ar afla într-o stare de buimăceală. Nimic nu le aduce pacea. Nimic nu le aduce bucurie. Confortul material, oricât de ridicat, nu le alină durerea. Sufletul lor gol este pierdut. Vă rog pe voi, rugați-vă pentru aceștia.

Fiica Mea, te rog, roagă-te pentru Vicarul Meu, Papa Benedict, pentru că este înconjurat de forțe francmasonilor, care acum fac toate eforturile să îl detroneze. Aceste forțe malefice s-au infiltrat în Biserica Mea încă de la Conciliul Vatican II și au diluat Învățăturile Mele. Au fost adoptate multe legi care Mă ofensează, în special distribuirea Sfintei Euharistii prin persoane laice. Lipsa de respect față de Mine și față de Tatăl Veșnic, dovedită prin implementarea acestor noi legi introduse pentru confortul societății moderne M-a făcut să plâng cu tristețe.

Sfânta Euharistie trebuie primită pe limbă și nu murdărită de mână omenească. Dar tocmai aceasta este ceea ce au făcut slujitorii Mei sfințiți. Aceste legi nu au primit permisiunea Mea în spirit. Slujitorii Mei sfințiți sunt conduși pe un drum care nu se aliniază cu învățăturile apostolilor Mei. În ziua de azi nu sunt luate foarte în serios Sacramentele Mele, mai ales de către aceia care iau parte la Sacramentul Căsătoriei și al Primei Împărtășanii.

Jurământul căsniciei este foarte serios, pentru că – rețineți – este un Sacrament și se petrece în fața lui Dumnezeu Tatăl. Totuși pentru mulți este vorba despre materialism și capcana aparențelor. Mulți dintre cei care primesc Sacramentul Căsătoriei nu îi recunosc importanța după aceea. Mulți încalcă foarte ușor jurământul. De ce fac aceasta? De ce sunt de acord de formă cu această Sfântă Uniune pentru ca foarte curând după aceea să se despartă? Aceasta este batjocorirea uneia dintre cele mai importante uniuni care este binecuvântată de Mâna Tatălui Meu Veșnic. Mulți oameni nu iau în serios Voința Tatălui Meu, ca niciun om să nu distrugă o astfel de uniune, mulți oameni divorțează, conform unor legi care nu sunt recunoscute de Tatăl Meu. Divorțul este o cale simplă de a fugi de răspundere. Toate căsniciile sunt făcute în Cer. Niciun om nu poate să distrugă o căsătorie fără ca să-L ofenseze pe Tatăl Meu.

Prima Sfântă Împărtășanie

Primirea pentru prima oară a Trupului Meu prin Sacramentul Euharistiei este un alt exemplu al felului în care Eu sunt batjocorit. Atât de mulți părinți nu iau în seamă importanța momentului când copiii lor iau prima dată Pâinea Vieții. Ei sunt mai preocupați de felul în care sunt îmbrăcați copiii lor, decât de acel dar minunat pe care îl primesc. Acest dar îi va duce pe ei la mântuire. Totuși, materialismul care înconjoară acest eveniment nu are nimic în comun cu sufletul lor. Pentru Mine partea cea mai tristă este că acestor copii nu li se spune despre Mine. Iubirea pe care o simt pentru acești copii este atotcuprinzătoare. Când ei primesc Sfânta Euharistie în deplina cunoștință a ceea ce primesc, sufletele lor devin pure. Cu cât Mă primesc mai des în acest fel, cu atât credința lor va fi mai puternică.

Nu uitați, fără Sacramente, credința voastră slăbește. După un timp, dacă sufletul vostru este lipsit de binecuvântările Mele speciale, el intră într-o stare de amorțeală. Toată credința voastră în Mine și în Tatăl Meu Veșnic dispare, doar micuța flacără a recunoașterii mai rămâne, arzând mai tare din când în când. Întoarceți-vă la Mine prin Sacramente. Cinstiți Sacramentele așa cum se cuvine și veți simți din nou cu adevărat prezența Mea.

Țineți minte că Sacramentele au o menire, ele sunt hrana de care aveți nevoie pentru viața eternă a sufletului. Fără Sacramente, sufletele voastre mor.

Vă iubesc pe toți. Vă rog să Mă îmbrățișați așa cum se cuvine prin respectarea Sacramentelor, dăruite vouă de Dumnezeu, Tatăl Atotputernic.

Mântuitorul vostru iubitor, Regele Omenirii, Isus Cristos