Joi, 07 iulie 2011 la ora 21:00

Fiica Mea multiubită, vreau ca lumea să știe cum Iubirea Mea pentru ei Îmi inundă întreaga Ființă acum, când Mă pregătesc pentru Marele Avertisment. Sunt cuprins de bucurie deoarece copiii Mei, mai ales aceia care Mă cunosc, vor accepta în sfârșit în timpul Marelui Meu Act de Milostivire, că Eu exist.

Una dintre cele mai neplăcute însușiri care îi infestează pe copiii Mei în această lume este narcisismul, iubirea de sine. Această epidemie distrugătoare domină fiecare nivel al societății și este unul dintre modurile favorite de atac al Satanei, prin care demonii lui pătrund în sufletele copiilor Mei de pretutindeni. Ei pot fi văzuți aranjându-se și afișându-se pentru ca ceilalți să îi admire.

Ei se iubesc doar pe ei înșiși, dar după aceea, când aceasta nu le mai este de ajuns, ei tânjesc să primească atenția altora și-i încurajează pe aceștia să îi adore în mod deschis.

Azi infestarea Satanei este atât de puternică, prin modul în care aceste sărmane suflete se prezintă, încât este dificil să o ignori. Obsesia lor cu privire la felul cum arată îi face să meargă atât de departe încât să dăuneze corpului lor și să facă tot ce e necesar pentru a-și satisface iubirea de sine.

Când Satana este prezent în aceste suflete, este ușor de observat. Acești oameni sunt plini de vanitate și se străduiesc să se arate în locuri influente. Păcatul narcisismului se va intensifica în Timpurile din urmă, când mulți vor pune pe primul plan înfățișarea lor, bunăstarea și egoismul lor, în dauna prietenilor și chiar a propriei familii. În lumea de astăzi iubirea de sine este considerată o însușire admirabilă. Această urmărire a câștigului personal nu poate fi niciodată satisfăcută, pentru că satana va face ca oamenii să râvnească la mai mult și mai mult.

Copii, păcatul mândriei se intensifică în lumea de astăzi. Nu acceptați această formă de comportament ca parte a vieții voastre de zi cu zi. Atât de mulți tineri îi consideră pe acești oameni, așa-zis perfecți la trup, un model demn de urmat. Însă comportamentul lor este demn de milă dacă vă deschideți ochii și vedeți ceea ce este el în realitate.

El este o încălcare a Primei Porunci, și dacă acești oameni continuă pe acest drum, atunci Înșelătorul îi va atrage într-o confuzie și mai mare. Narcisismul există în toate domeniile vieții, incluzând politica, moda, media, cinema, și chiar în interiorul Bisericii Mele. Smerenia nu se poate atinge dacă suferiți de narcisism. Fără smerenie nu puteți intra în Împărăția Tatălui Meu.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos