Miercuri, 03 august 2011 la ora 09:45

Copila mea, nu trebuie să te temi de această lucrare întrucât a fost prezis că această convertire va avea loc. Din nefericire, nu toți oamenii vor fi, sau vor putea fi salvați. Aceia care Îl persecută pe Preaiubitul Meu Fiu în lumea de astăzi, sunt mai răi decât cei care L-au executat în timpul Răstignirii. Deoarece Fiul Meu a murit pentru a salva omenirea de la păcat, în lume a fost învățată lecția necesității devotamentului față de Fiul Meu. Mulți dintre cei care știu Adevărul, au ales să ignore acest lucru.

Eu am fost trimisă de atâtea ori să încurajez rugăciunea în lume și totuși avertismentele mele date copiilor de-a lungul timpului au fost uitate. Astăzi, când mă fac cunoscută prin vizionari, în diferite țări, ei nu numai că sunt ignorați dar sunt și batjocoriți. Prezența mea și semnele pe care le arăt pe cer și alte manifestări, sunt respinse. Chiar și preoții și episcopii ignoră avertismentele mele. Ei, de asemenea, și-au întors fețele de la credința în Intervenția Divină. Cât de orbi pot fi ei încât să respingă ajutorul din partea mea, Mama lor Preaiubită.

Fiul meu suferă atât de mult, încât ți se rupe inima să-L vezi astăzi în agonie, din cauza răutății păcatului. Copiii mei nu au habar cât chin suferă El când vede cruzimea omului.

Copila mea, amintește-le copiilor mei că eu voi mai apărea doar de câteva ori în lume pentru că a sosit timpul bătăliei finale, când voi strivi capul șarpelui.

Copiii mei trebuie să știe cât sunt de iubiți și cât de mult îi prețuiește Fiul meu Preaiubit. Îi rog să-și deschidă inimile și să Îi arate iubirea și compasiunea pe care El o merită. El, Salvatorul vostru, care de bunăvoie a acceptat moartea în forma ei cea mai crudă pentru a vă salva, vrea acum să salveze această generație de capcanele satanei.

El, amăgitorul, zâmbește, copila mea, pentru că știe că a reușit să fure suflete prețioase. Roagă-te, roagă-te, roagă-te acum ca Fiul meu să fie auzit în timpul Avertismentului și ca Darul său de mântuire să fie acceptat cu smerenie și cu brațele deschise.

Rețineți că eu, ca Mamă a voastră, întotdeauna mă voi ruga pentru clemență pentru copiii mei. Lacrimile mele au curs pentru aceia care nu vor să audă Adevărul, pentru că numai prin rugăciune continuă aceste suflete nefericite vor fi răscumpărate.

Mama voastră preaiubită,  Doamna voastră, Regina Durerii