Joi, 25 august 2011 la ora 20:00

Mult iubita Mea fiică, îi chem pe toți ai Mei, luptători ai rugăciunii, să se roage pentru ceilalți – inclusiv necredincioșii și cei care au căzut în capcana violenței și a urii. Ei rătăcesc disperați încercând să găsească iubirea și pacea în viețile lor, însă nu reușesc. Trebuie să vă rugați necontenit, fiindcă fără rugăciunile voastre se vor cufunda în focurile iadului. Nu lăsați să se întâmple asta. Dacă ar fi încurajați să se apropie un pic de Mine și să fie gata să asculte Cuvintele Mele, atunci ar primi haruri și astfel i-aș putea lua în Brațele Mele.

Fiica Mea, lumea trebuie să se liniștească acum și să Mă asculte. Foarte curând, lumea va vedea o serie de cutremure și inundații. Haosul pricinuit de catastrofele climatice va fi experimentat de multe țări. Acestea sunt pedepsele date de către Tatăl Meu omenirii. Fiica Mea, păcatul va fi pedepsit, iar acele țări care se fac vinovate de păcatul promovării avortului, nu vor putea scăpa de mâna Tatălui Meu, care le va lovi. Rugăciunea a înlăturat multe pedepse asemănătoare, totuși omenirea continuă păcatul și Îl supără pe Tatăl Meu, cu fapte abominabile comise de om împotriva omului, inclusiv împotriva copiilor nevinovați din pântece.

Vă îndemn să vă rugați acum pentru acei copii ai Mei care trăiesc în țările ce nu vor fi ocolite de această pedeapsă. Tatăl Meu este mânios. El nu va privi impasibil cum omul însuși distruge omenirea. Pământul se va distruge dacă omul nu este oprit. El, Tatăl Meu Iubit, va opri o mare parte din această pedeapsă până după Marele Avertisment. După acesta, cu toate că va avea loc convertirea omului, el se va întoarce la păcat. Pedepsele planificate au menirea de a arăta omenirii cât de sever poate fi Tatăl Meu. El îi iubește pe toți copiii Săi, însă El a creat această lume iar omului nu i se va permite să o distrugă.

Rugați-vă acum, copiii Mei, pentru toți frații și surorile voastre.

Isus Cristos, Regele Omenirii