Duminică, 02 octombrie 2011 la ora 15:00

Draga Mea fiică, tiparele vremii nu vor mai fi aceleași și acesta este încă un semn că timpurile se schimbă. Vor veni și alte schimbări. Soarele va începe să pulseze și să se rotească în vreme ce lumea este în pregătire pentru Avertisment.

Crucea Mea va apărea întâi. Oamenii vor fi șocați, dar aceasta este dată ca un Semn pentru ca voi să vă puteți pregăti sufletele și să cereți răscumpărarea păcatelor pe care le-ați comis. Făcând aceasta, voi nu veți suferi în timpul Avertismentului.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, credincioșii mei de pretutindeni. Bucurați-vă când cerul va părea că explodează, pentru că veți ști că Eu vin cu adevărat în lume. În sfârșit omenirea nu va mai putea să Mă renege. Dragostea Mea va iradia în fiecare colț al lumii, în timp ce Eu voi încerca să atrag la Mine sufletele de pretutindeni.

Atât de neașteptat va fi acest eveniment încât întreaga lume se va opri în mare șoc. Când își vor reveni, încet, mulți nu vor fi siguri legat de cele întâmplate. Când Eu voi veni, va veni și satana și demonii din iad și vor încerca să devoreze sufletele copiilor Mei. De aceea vă îndemn să stropiți prin casă cu Apă Sfințită și să aveți lumânări binecuvântate pretutindeni. Trebuie să vă protejați.

Înainte de eveniment vă rog următorul lucru. Rugați-vă pentru cei care nu vor găsi în inima lor puterea să accepte Adevărul învățăturilor Mele. Rugați-vă în special pentru cei care fac eforturi extraordinare să Mă nege, deși sunt conștienți de Răstignirea Mea menită să-i salveze.

Amintiți-vă că am murit pentru a vă salva pe fiecare dintre voi. Amintiți-vă că de data asta vin din nou să vă salvez, pe fiecare dintre voi. Nu-l exclud pe niciunul dintre voi.

Aceasta este șansa voastră, copii, să vă asigurați un loc în Era de Pace care va veni pe pământ. De ce nu ați vrea să faceți parte din ea? De ce ar vrea cineva să aleagă cu bună știință adâncimile iadului, în locul acestui mare Dar?

Bucurați-vă. Rugați-vă. Mulțumiți-i lui Dumnezeu Tatăl pentru acest Mare Avertisment. Îmbrățișați acest Dar cu dragoste și bucurie în inimile voastre.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos