Luni, 03 octombrie 2011 la ora 12:30

Fiica Mea multiubită, azi vorbesc cu tine despre nevoia de a înțelege ce este Marelui Avertisment și pentru a înlătura orice nelămurire în legătură cu acesta. Mulți oameni sunt speriați și cred că este vorba de Ziua Judecății. Dar nu este. Aceasta va fi ziua glorioasă a Milostivirii Divine, care va cuprinde lumea întreagă. Razele Milostivirii Mele se vor revărsa asupra fiecărui suflet – bărbat, femeie și copil. Nimeni nu va fi exclus. Nici măcar unul.

Aceasta este întoarcerea Mea ca să vă salvez încă o dată. Nu știați oare că Eu voi fi mereu atot-milostiv? Că nu voi aștepta până la Ziua Judecății fără să mai încerc încă o data să vă salvez pe toți?

Aceasta este Purificarea despre care am vorbit. În așteptarea acestui mare Eveniment, lumea a suferit un proces de Purificare în ultimii câțiva ani. Eu am permis ca omenirea să sufere pierderi și să dobândească umilință prin căderea piețelor financiare globale, deși nu Eu am provocat această cădere. Ea a fost pusă la cale de către grupuri globale care dețin puterea chiar și la nivel guvernamental în lumea întreagă, din lăcomia lor fără scrupule. Cu toate acestea, datorită acestei suferințe, milioane de oameni sunt acum pregătiți să asculte Cuvântul Meu și să primească Milostivirea Mea. Altfel ei nu ar fi fost pregătiți. Nu aveți de ce să vă temeți dacă Mă iubiți și trăiți după Poruncile dăruite lumii prin Moise de Părintele Meu Veșnic.

Așteptați sosirea Mea cu dragoste și fiți recunoscători că trăiți în lumea de astăzi și puteți să primiți marele Meu Dar al mântuirii. Eu nu vă voi părăsi niciodată, copii. Iată de ce vin. Fac asta pentru că vă iubesc atât de mult. Pentru că am vrut să vă pregătesc și să vă aduc mai aproape de Inima Mea, Am dat lumii Mesajele Mele prin fiica Mea iubită.

Aceste Mesaje vor continua și după Marele Avertisment, ca să primiți cât mai multă călăuzire legată de învățăturile Mele. Cuvântul Meu conținut în această carte, pe care Eu o numesc Cartea Adevărului, va da naștere unei noi Armate Creștine care va apăra Numele Meu până la începerea Noii Ere de Pace.

Fiți plini de bucurie acum, copiii Mei. Lăsați-Mă să vă consolez, pentru că aceasta va fi prima oară când veți fi față în față cu Mine. Pentru discipolii Mei, acesta va fi un moment de mare dragoste, pace și fericire. Ridicați-vă acum și fiți puternici. Voi sunteți privilegiați și trebuie să aduceți laudă lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, care a permis ca acest lucru să se întâmple.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos