Joi, 03 noiembrie 2011 la ora 21:00

Iubita Mea fiică, profețiile prezise vor începe să fie făcute cunoscute și mărturisite în întreaga lume, astfel încât nimeni nu va putea să le ignore.

Atât de mulți dintre copiii Mei nu cunosc conținutul Cărții Tatălui Meu, Sfânta Scriptură. Prea puțină atenție i se acorda Cărții lui Ioan, Apocalipsa, unde au fost oferite detalii cu privire la timpurile din urmă, pentru întreaga lume.

Acum, Timpul acesta a venit. Pregătiți-vă cu toții.

Adevărul conținut de Cartea Revelației este exact asta – Adevărul. Puteți să recunoașteți semnele? Agitația din lume va continua să crească într-un ritm feroce. Sistemul vostru monetar este amenințat de o grupare mondială, care nu vrea numai banii voștri ci vrea să vă fure și sufletele.

Imoralitatea omului este evidentă însă în cea mai mare parte ea este ascunsă. Mesagerii Mei sunt acum cu voi, copii, pentru a vă ajuta să vă pregătiți sufletele. Fie că îi recunoașteți, fie că nu, în sufletele lor stăpânește Duhul Sfânt care va răspândi convertirea.

Cei care denunță încercările Mele de a comunica cu voi în curând vor înțelege acest adevăr. Atunci copiii Mei se vor uni împotriva forțelor rele conduse de diavol. Ele nu vor învinge. Vor fi puse toate piedicile în fața lor de Mâna Tatălui Meu Veșnic. Îndurarea Lui este atât de mare, încât Își va folosi puterea pentru a-și apăra copiii și-i va distruge pe cei care continuă să urmeze calea Înșelătorului.

Oricare ar fi părerea voastră despre faptul că sunt Eu cel care vă vorbește sau nu, nu va mai avea importanță. Numai credința voastră în Mine și în iubitul Meu Tată, Dumnezeul Cel Preaînalt, va conta în cele din urmă.

Rugăciunea este foarte urgentă, copii, oriunde v-ați afla, oricare ar fi religia voastră, oricare ar fi părerile voastre. Uniți-vă și rugați-vă la Duhul Sfânt să vă lumineze în aceste timpuri. Satana încearcă să vă întoarcă împotriva Mea, iubitul vostru Mântuitor. Nu ascultați de îndoielile și teama pe care el vi le sădește în suflete. El va folosi minciuni pentru a împiedica Lumina Mea Dumnezeiască să inunde sufletele voastre. Dragostea Mea pentru voi copii, este atât de puternică, încât indiferent dacă Mă îndepărtați de voi sau Îmi întoarceți spatele, Eu tot voi continua să vă chem. Am să fac acest lucru prin puterea Duhului Sfânt. Pentru acest dar trebuie să vă rugați spunând:

”O Isuse, acoperă-mă cu prețiosul Tău Sânge și umple-mă cu Duhul Sfânt, pentru a putea discerne dacă aceste cuvinte provin de la Tine. Fă-mă smerit cu sufletul. Primește rugămintea mea cu îndurare și deschide-mi inima spre Adevăr.”

Eu le voi răspunde și celor mai împietrite suflete, dacă spun această rugăciune. Dați-mi șansa să vă aduc la Mine, ca să pot reuni cât mai mulți dintre copiii Mei înainte de Marele Avertisment.

Nu uitați că dragostea Mea pentru voi nu încetează niciodată, oricât ar fi de surde urechile voastre la apelul Meu urgent pentru unitate.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos

Mesajul contine

Rugăciune pentru darul discernământului în aceste timpuri
Rugăciunea (15) din Alte rugăciuni

Isuse, acoperă-mă cu prețiosul Tău Sânge și umple-mă cu Duhul Sfânt, ca să pot discerne dacă aceste cuvinte provin de la Tine.

Fă-mă smerit cu sufletul.

Primește rugămintea mea cu îndurare și deschide-mi... citește tot