Vineri, 04 noiembrie 2011 la ora 19:00

Preaiubita Mea fiică, adevărata viață vine de la Mine, singura viață de care omul va mai avea nevoie de acum până în eternitate.

Copii, trebuie să știți că această teribilă agitație ce se vede peste tot în jurul vostru nu va mai dura mult.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, nu va permite ca fiii Lui dragi să mai sufere mult. Voi, copiii Mei, sunteți victimele lucrării înșelătorului, care controlează Gruparea Mondială, însă aceasta slăbește treptat. Forțele înșelătorului se spulberă treptat prin puterea Tatălui Meu. Acest grup care a distrus intenționat sistemul vostru bancar, ca să facă din voi niște cerșetori, se va prăbuși în bucăți. Nu trebuie să vă faceți griji deoarece Mâna Tatălui Meu, va cădea peste uneltirile lor rele.

Rugați-vă ca toate sufletele înșelate, care slujesc în mod fidel răului și care se află chiar în inima acestui grup, să se convertească în timpul Avertismentului.

Nu trebuie să renunțați niciodată la speranță, copii. Prin dragostea Dumnezeului Celui Preaînalt, vă veți întoarce în sânul familiei. Sfânta Treime este locuința voastră, copii. Aceia dintre voi care acceptă această realitate, datorită convertirii, o să moștenească Era de Slavă a Paradisului pe Pământ.

Aveți încredere în Mine mereu. Oferiți-Mi grijile, problemele și teama voastră. Permiteți-Mi să vă alin suferințele și durerile. Nu va mai dura mult de acum până când lumea va găsi alinare pentru dureroasele chinuri ale nașterii, pe care le îndurați în aceste vremuri.

Niciodată să nu vă pierdeți speranța. Aveți încredere în Mine. Rugați-vă pentru harurile Mele ca să vă facă mai puternici. Lăsați capul pe umerii Mei și lăsați ca Pacea Mea să vă învăluie sufletele. Abia atunci veți înțelege Adevărul Glorioasei Mele promisiuni pentru viața veșnică.

Al vostru Isus,  Mântuitorul omenirii