Miercuri, 16 noiembrie 2011 la ora 08:00

Copila Mea, lupta va fi feroce când va începe bătălia pentru suflete. Roagă-te pentru bietele suflete care au nevoie de ocrotirea Milostivirii Fiului Meu.

Cel Rău va face tot ce-i stă în putere să țină copiii Mei departe de Mâna Milostivirii Fiului Meu.

Atât de multe dintre sărmanele Mele sufletele pierdute nu știu nimic despre lupta condusă de cel rău, care a început deja. Copila mea, zilele lui sunt deja numărate, dar trebuie să faceți tot ce vă stă în putință ca să-L ajutați pe Fiul Meu iubit să-i salveze pe acești oameni înainte de a fi prea târziu.

Tu, copilul Meu, trebuie să continui să-Mi ceri ocrotirea, pentru că acum ai devenit un adevărat ghimpe în coasta celui rău. Fii vigilentă în fiecare clipă. Rugăciunea este importantă și trebuie să ceri și altora să se roage pentru tine.

Rugați-vă mai ales pentru Papa Benedict pentru că și el este expus atacurilor. Niciodată să nu șovăi în munca ta pentru Fiul Meu, copilul Meu, pentru că tu trebuie să înduri totul până la capăt pentru a se împlini profeția prezisă cu atâta vreme în urmă.

Nu uita, Eu te acopăr cu acoperământul meu sfânt în orice moment.

Mama ta Cerească, Regina trandafirilor

(Notă - acest mesaj a fost primit după o apariție completă a Preasfintei Fecioare, care a durat 20 de minute și în care Fecioara Maria părea foarte tristă)