Marți, 29 noiembrie 2011 la ora 21:00

Copila Mea, spune-le tuturor celor care-L urmează pe Fiul Meu iubit, Isus Cristos, că trebuie să ceară ocrotirea Mea în orice moment. Zilele Satanei ajung în curând la final și mulți copii sunt vulnerabili în fața tentaților lui.

Daca cereți ocrotirea și harurile mele speciale, Satana nu va putea face rău copiilor Mei și nu îi va putea îndepărta de Fiul Meu.

Astăzi fiecare este o țintă a Satanei, pentru că el caută peste tot să distrugă sufletele. Atacurile sale sunt mai diabolice atunci când îl urmezi fidel pe Dumnezeu și când ai o credință puternică. Ura sa pentru aceste suflete va provoca durere și confuzie.

Înșelătorul are doar un singur țel, de a seduce toate sufletele, pentru ca acestea să-l urmeze și astfel să le distrugă șansele salvării veșnice.

Rugați-vă în fiecare clipă pentru ocrotirea mea împotriva răului. Mi s-a acordat, de către Tatăl Ceresc, marele dar de a înfrânge și distruge șarpele.

Când vă veți întoarce la Mine după ajutor, eu vă voi ajuta întotdeauna, ca să reveniți la Fiul Meu pentru alinarea pe care o căutați cu atâta disperare și care vă va liniști sufletul.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă și spuneți ROZARIUL meu Sfânt, pentru că aceasta este cea mai puternică armă care-l ține pe Satana departe, ca să nu vă distrugă viața.

Îți mulțumesc, copila Mea, pentru că ai răspuns chemării Mele, deoarece trebuie să-ți reamintesc să cauți de urgență ajutorul Meu, pentru că ești supusă atacurilor nemiloase în această etapă a misiunii tale.

Mergi în pace.

Maria, Mama ta Cerească , Regina Cerului