Miercuri, 11 ianuarie 2012 la ora 03:00

Scumpa mea fiică preaiubită, privește acum strădaniile Puterii Globale, care nu este din lumină, de a porni o campanie împotriva poporului Meu.

Mă refer la creștini și la poporul ales: evreii.

Conspirații viclene sunt în pregătire, pentru a șterge într-un mod subtil dar șiret practicile religiei creștine. Se va începe prin schimbarea constituțiilor din toate țările occidentale.

Vor folosi toate modalitățile pentru a aduce acuzații defăimătoare la adresa Bisericii Mele. Slujitorii Mei sfințiți se vor retrage încet și astfel poporul Meu va avea parte de foarte puțin sprijin spiritual. Toate acestea vor îmbrăca straiele înșelătoare ale toleranței.

Dragii Mei copiii, credința voastră va fi pusă la încercare ca niciodată până acum.

Toate încercările de a proclama în mod public Creștinismul și Numele Meu vor fi împiedicate. În schimbul lor va apărea o doctrină goală și oamenii vor fi bulversați. Vor crede că această doctrină este un înlocuitor bun și corect al Adevărului, dar în realitate va fi doar minciună.

Această grupare vicleană deține o mare putere, astfel încât foarte puțini sunt conștienți de existența ei. Însă ei trag sforile peste tot. Iar copiii Mei sunt ca niște păpuși.

Poporul Meu ales, cel al evreilor, este în fața unei noi prigoane cumplite. Sunt în pregătire planuri care prevăd anihilarea lor.

Cei despre care ei cred că le sunt prieteni, de fapt le sunt dușmani.

Vor avea parte de o suferință atât de mare! Fac un apel la întreaga omenire să se roage pentru Israel. Se pregătește cel mai groaznic plan împotriva evreilor, de la Holocaust încoace.

Rugați-vă, rugați-vă ca gruparea lui anticrist să poată fi oprită din realizarea faptelor lor barbare.

Aceste suflete întunecate au nevoie de rugăciunile voastre, pentru a-și recunoaște păcatele în timpul Marelui Avertisment. Rugați-vă ca ei să depună armele și să implore Milostivirea Mea.

Dacă vor face asta, pot fi domolite războaiele și neliniștile din Israel.

Multe profeții se vor desfășura acum în fața ochilor voștri. Cei care sunt orbi în fața Promisiunilor Mele au nevoie de lumina Milostivirii Mele, pentru ca să poată vedea din nou.

Copiii Mei, nu le permiteți să vă amăgească. Ceea ce în aparență pare bun, nu este întotdeauna așa cum pare. Forțele de menținere a păcii, multe dintre ele fiind numai niște pioni nevinovați, sunt mințite.

Niciodată să nu vă fie teamă, deoarece Milostivirea Mea va avea o influență importantă asupra acestei Secte, care de secole a pregătit conspirații împotriva Bisericii Mele.

Ei nu pot, și nici nu vor izbândi. În schimb vor produce o teribilă teroare, asta numai dacă influența rugăciunilor nu va slăbi puterea lor.

Rugați-vă cu cea de-a 18-a rugăciune a Cruciadei de rugăciune, ca să-l oprească pe anticrist și gruparea lui despre care am vorbit.

Rugăciunea (18) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru oprirea anticristului și a grupării lui

"O, Isuse drag, salvează lumea de anticrist. Apără-ne de capcanele haíne ale satanei. Salvează de cel rău rămășițele Bisericii Tale. Dă tuturor Bisericilor Tale puterea și harurile de care vor avea nevoie pentru a ne ocroti pe noi în timpul războiului și prigoanei pe care satana și armata lui înfricoșătoare o organizează împotriva noastră. Amin."

Iubitul vostru Isus, Salvatorul și Răscumpărătorul întregii omeniri

Mesajul contine

Pentru oprirea anticristului și a grupării lui
Rugăciunea (18) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, salvează lumea de anticrist.

Apără-ne de capcanele haíne ale satanei.

Salvează de cel rău Rămășița Bisericii Tale.

Dă tuturor Bisericilor Tale puterea și harurile de care vor avea nevoie pentru... citește tot