Joi, 12 ianuarie 2012 la ora 03:30

Scumpa Mea fiică iubită, acum este nevoie ca toată lumea să se roage din toată inima pentru acele suflete care este posibil să nu supraviețuiască acelui șoc, când vor fi martori la Avertisment și la Marea Mea Milostivire.

Câteva din acele biete suflete care se află în păcat de moarte, s-ar putea să nu primească șansa să caute Mântuirea, de aceea vă rog ca rugăciunile voastre să fie oferite pentru aceste sărmane suflete.

Este o nevoie urgentă să vă rugați pentru aceste suflete aflate în întuneric. Sunt atât de îndârjiți în acțiunile lor cumplite de a distruge omenirea, prin sistemul monetar și alte mijloace de control, încât vor trăi Marele Avertisment ca pe un șoc teribil.

Am nevoie să li se dea șansa de a se mântui, dar mulți Îmi vor rezista. Vă rog, rugați-vă pentru aceste suflete torturate.

În cele din urmă aș vrea să-i rog pe toți discipolii Mei să recite Rozariul Îndurării Divine ori de câte ori au ocazia, pentru că timpul Marelui Avertisment se apropie.

Pentru toți credincioșii care refuză să accepte că Eu, Isus Cristos, Salvatorul lor, le vorbesc prin acest mesaj, le spun:

Să nu fiți ca acele sărmane suflete din timpul lui Noe, care și-au bătut joc de el.

Deschideți-vă mintea și acordați un timp generos pentru rugăciune. Este tot ce vă cer acum, în acest timp. Copiii Mei, veți plânge cu lacrimi de remușcare când veți conștientiza greșeala voastră. Și da, vă voi ierta chiar dacă M-ați rănit foarte tare.

Insultele voastre Mă rănesc.

Ironiile voastre sunt ca un cuțit care Mă sfredelește, pentru că voi credeți că Mă cunoașteți, dar de fapt nu este așa.

Mintea voastră este închisă pentru Vocea Mea adevărată, care este ca un strigăt în pustiu.

Mândria voastră Mă ofensează.

Trebuie să acceptați că este în pregătire planul pentru a Doua Mea Venire.

Deși nu Mă ascultați acum, când vă implor să vă rugați pentru sufletele care sunt pierdute pentru Mine, o veți face atunci când toate vor fi demonstrate, după acest Mare Eveniment.

Pentru că atunci Mă aștept să Mă urmați și să alcătuiți rămășițele Bisericii Mele. Atunci ne vom uni cu toții ca să strângem bucățile împrăștiate, în timp ce vom înainta spre Noul Paradis.

Iubitul vostru Isus Cristos, Salvatorul și Mântuitorul întregii omeniri