Joi, 19 ianuarie 2012 la ora 08:30

Scumpa Mea fiică iubită, acum vei avea nevoie de toată puterea pentru a putea vesti în continuare Preasfântul Meu Cuvânt.

Toți cei care aud Sfântul Meu Cuvânt și cred în el, rugându-se rugăciunile Cruciadei de rugăciune, vor avea parte de mari haruri.

Purgatoriul pe pământ, de care vor avea parte în curând acele suflete care după Marele Avertisment vor arăta căință sinceră pentru păcatele lor, va fi foarte greu.

Această căință este foarte importantă, copiii Mei. Nu vă împotriviți acesteia. Acceptați-o.

Vorbesc celor care cred în Mine: Trebuie să mă ascultați. După Marea Mea Milostivire numărul vostru va crește și glasul vostru va primi răspuns din pustie.

Prin forța și spiritul vostru luptător, Biserica Mea va putea să supraviețuiască prigoanei.

Copiii Mei, nu aveți pentru ce vă teme, dacă veți merge alături de Mine cu smerenie.

Ascultarea voastră smerită este esențială, dacă vreți să aveți parte de haruri care vă vor face capabili să rămâneți puternici, să vă puteți stăpâni emoțiile și să luptați în armata Mea împotriva lui anticrist.

Copiii Mei, el se ascunde în culise, dar în curând va păși în fața lumii.

El nu are rușine, și se va mândri cu eforturile lui umanitare. Mulți se vor prosterna în fața șarmului său, în timp ce el va profita de bunătatea inimilor lor.

Iată a 20-a rugăciune a Cruciadei de rugăciune, pentru a vă ajuta să-l opriți pe anticrist de la distrugerea copiilor Mei.

Rugăciunea (20) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru oprirea anticristului de la distrugerea lumii

"O, Dumnezeule Părinte, în numele Fiului Tău iubit, Te chem să împiedici anticristul să prindă în capcana lui sufletele copiilor Tăi. Te implor, Tată Atotputernic, oprește-l din acțiunile prin care îi îngrozește pe copiii Tăi. Te implor, oprește-l, ca să nu poată contamina creația Ta, și Te rog să ai milă de sărmanele suflete care nu vor avea putere împotriva lui. Ascultă-mi rugăciunea, Tată iubit, și salvează-i pe toți copiii Tăi de această teribilă nenorocire. Amin."

Iubitul vostru, Isus Cristos

Mesajul contine

Pentru oprirea anticristului de la distrugerea lumii
Rugăciunea (20) a Cruciadei de Rugăciune

Dumnezeule Părinte, în numele Fiului Tău iubit Te chem să împiedici anticristul să prindă în capcana lui sufletele copiilor Tăi.

Te implor, Tată Atotputernic, oprește-l din acțiunile prin care îi îngro... citește tot