Miercuri, 18 ianuarie 2012 la ora 09:50

Copila Mea, în această perioadă a apostaziei [căderii din credință] este nevoie de perseverența fiecărui copil al lui Dumnezeu. Atât de puțini cred în Creatorul lor, Tatăl Meu, Dumnezeul cel Preaînalt. În curând vor vedea Adevărul, deși mulți încă vor susține că Dumnezeu nu există.

Este nevoie de multă rugăciune acum, copii.

Împotriva Papei Benedict al XVI, o sectă haină conspiră chiar în interiorul Vaticanului. Chiar dacă la Vatican se știe despre existența acestei secte, slujitorii Mei sfințiți sunt neputincioși în fața acestui grup hain care s-a înfiltrat în Biserica catolică de-a lungul secolelor.

Ei sunt răspunzători pentru răstălmăcirea Adevărului învățăturilor Fiului Meu. Se știu atât de puține despre ei și despre lucrarea lor perfidă.

Ei au înlăturat din Biserica Catolică adevăratele învățături și în locul lor au adus variante diluate, călduțe, pe care le-au impus catolicilor cu forța în ultimii patruzeci de ani.

Atâta confuzie a provocat deja această sectă rea, dar care se ascunde, încât copiii Mei s-au îndepărtat de biserica Adevărată.

Rugați-vă să nu-l alunge pe papa.

Rugați-vă ca profetul fals să nu ocupe locul Sfântului Părinte, ca astfel să își poată răspândi minciunile.

Rugați-vă ca la Vatican slujitorii sfințiți să fie destul de puternici ca să opună rezistență acestei conspirații diabolice îndreptată împotriva distrugerii Bisericii Catolice.

Ei plănuiesc să-l pună în locul Papei Benedict al XVI-lea pe dictatorul minciunii. El va înființa o nouă biserică împreună cu anticrist și cu gruparea acestuia, ca să înșele lumea.

Din păcate, mulți dintre copiii Mei, din fidelitate pentru Biserica Catolică, vor urma orbește această doctrină, ca niște miei duși la tăiere.

Treziți-vă la Adevăr, copiii Mei. Acest plan hain a modificat de-a lungul anilor autenticitatea fundamentală a doctrinei catolice.

Voi îl insultați pe Fiul Meu atunci când primiți în mână Sfânta Euharistie.

Aceasta a fost opera lor.

Voi Îl insultați pe Fiul Meu dacă nu mergeți regulat să primiți Sfintele Sacramente. Dar cei care ar trebui să vă fie de sprijin pentru a primi toate acestea, nu vă asigură bunăstarea spirituală întrucât nu asigură posibilitatea Sacramentelor pentru toată lumea.

Copila Mea, curând această mare răutate va fi descoperită, și va fi vizibil lumii ceea ce a fost ascuns timp de secole pe culoarele Sfântului Scaun. Acei copii care vor fi umpluți de Duh Sfânt vor vedea Adevărul, atunci când această minciună va fi arătată lumii.

Alții vor urma orbește un drum întunecat.

Va fi mare dezbinarea în rândul preoților, episcopilor, cardinalilor. O parte împotriva celeilalte.

Adevărații Mei discipoli vor trebui să se ascundă și să predice în locuri private, sau vor fi omorâți.

Adevărata Mea Biserică va fi atât de ascunsă, încât cei cu credință adevărată trebuie să rămână strâns împreună pentru a-și putea practica credința și fidelitatea față de Tatăl Veșnic.

Se va zgudui fiecare colț al Pământului de Mânia Tatălui Ceresc, din cauza acestei parodii.

Copila Mea, ei nu vor învinge. Curajul și credința creștinilor rămași fideli va duce la distrugerea pentru totdeauna a acestor impostori haini.

Acum așteptați și pregătiți-vă ca Biserica Catolică să anunțe aceste schimbări.

Atunci vă va fi clar acest Adevăr pe care vi-l spun acum.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru papa Benedict și pentru adevărații lui discipoli.

Mama voastră iubită,
Maica Mântuirii