Sâmbătă, 28 ianuarie 2012 la ora 21:00

Puterea satanei slăbește pe zi ce trece în timp ce Duhul Sfânt continuă să-și întindă brațele asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Credința și iubirea pentru Dumnezeu crește peste tot, datorită rugăciunilor și a harurilor speciale date copiilor Mei de către Tatăl Meu, Dumnezeu cel Preaînalt. Convertirile sunt în creștere. Mulți dintre copiii Mei poate nu sunt conștienți de acestea, dar veți vedea dacă vă deschideți ochii.

Vă rog, copiii Mei, trebuie să vă rugați pentru Papa Benedict din toată inima. El suferă foarte mult și în multe cazuri este singur în amărăciunea sa datorită apostaziei pe care o vede din ambele părți: din afara și dinăuntrul Vaticanului.

Zilele lui în Cetatea Sfântă au fost prelungite și din cauza aceasta multe dezastre puse la cale de cel rău au fost înlăturate.

Rugăciunea, copiii Mei, răsună în ceruri ca un bubuit de tunet. Rugăciunile voastre sunt auzite și primesc răspuns în ceruri, copii.

Asta este bine. Continuați să vă rugați cruciadele de rugăciune date copiilor Mei.

Iată o rugăciune specială a Cruciadei de Rugăciune pentru siguranța Papei Benedict.

Rugăciunea (23) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru siguranța Papei Benedict

"O, Tată Veșnic, mă rog în numele Fiului Tău iubit, Isus Cristos, și al suferinței pe care a pătimit-o pentru mântuirea lumii de păcate. Mă rog acum să-l ocrotești pe Sfântul Tău Vicar, Papa Benedict, Capul Bisericii pe pământ, ca să poată și el să ajute la salvarea copiilor Tăi și a tuturor slujitorilor Tăi sfințiți, de dezlănțuirea satanei și a dominației îngerilor căzuți, care umblă pe pământ, furând suflete. O Tată, păzește-l pe Părintele Papa al Tău, pentru ca toți copiii Tăi să poată fi călăuziți pe calea cea dreaptă, către Noul Paradis de pe pământ. Amin."

Regina cerească a Pământului, Mamă a Salvării

Mesajul contine

Pentru siguranța Papei Benedict
Rugăciunea (23) a Cruciadei de Rugăciune

Tată Veșnic, mă rog în numele Fiului Tău iubit, Isus Cristos, și al suferinței pe care El a pătimit-o pentru mântuirea lumii de păcate.

Mă rog acum să-l ocrotești pe Sfântul Tău Vicar, Papa Benedict,... citește tot