Vineri, 27 ianuarie 2012 la ora 11:50

Eu sunt iubitul vostru Isus, Fiul lui Dumnezeu cel Preaînalt, născut din Imaculata Fecioară Maria.

Scumpa Mea fiică iubită, nu uita niciodată că atunci când lucrezi pentru Mine vei fi persecutată de lumea căreia nu-i va plăcea să audă Adevărul pe care ți-l revelez ție acum la sfârșitul timpurilor.

Sfântul Meu Cuvânt a fost reprimat prea multă vreme, dar nu va mai fi așa.

Vocea Mea va fi auzită peste tot în lume. Iubirea Mea va fi revelată în toată Măreția sa, iar oamenii vor fi capabili să se elibereze de verigile răului așezate în jurul gleznei lor de către satana.

Atunci când Adevărul va pătrunde în suflete copiilor Mei și vor primi libertatea pe care o așteaptă de atât de multă vreme, acest fapt va cauza din păcate și diviziune.

Iubiții Mei slujitori sfințiți, preoții și toate persoanele consacrate din Sfânta Biserică Catolică, să știți că Eu vă iubesc pe toți.

Atât de mulți dintre voi ați renunțat la viața voastră pentru Mine din generozitatea inimii voastre. Va trebui să vă sprijiniți acum pe Mine.

Trebuie să vă rugați pentru călăuzire, pentru a rămâne puternici în credință și în discernământ tot timpul.

Nici o clipă să nu vă luați ochii de la Mine.

Am nevoie să-Mi pregătiți turma pentru a Mă putea primi cum se cuvine pentru îndelung așteptata Mea Venire pe pământ.

Va trebui să perseverați și să nu permiteți ca iubirea voastră pentru Mine să fie descurajată, indiferent câtă presiune va fi asupra voastră.

Voi sunteți discipolii Mei adevărați, și trebuie să vă îndemn să vă luați armele pentru a salva Biserica Mea. Această biserică a fost fondată pe Stânca iubitului Meu discipol Petru și niciodată nu va cădea.

Dușmanul ar putea crede că ea este distrusă, dar este o presupunere greșită.

Nimeni nu va reuși, și nici nu poate, să distrugă Biserica Mea. Din cenușă ea se va ridica pentru a proclama Gloria Mea, când voi veni să salvez Regatul Meu de pe pământ. Nu trebuie să Mă părăsiți niciodată pe Mine, iubitul vostru Salvator.

Fără Mine nu este lumină. Fără lumină nu există viitor.

Fiica Mea, dau lumii această rugăciune (22) a Cruciadei de rugăciune pentru Clerul Catolic, să o recite.

Rugăciunea (22) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Cler: Să respecte Învățăturile Bisericii

"O, iubitul meu Isus, păstrează-mă puternic și păstrează aprinsă flacăra iubirii mele pentru Tine în fiecare moment al zilei. Nu lăsa niciodată ca această flacără a iubirii care arde pentru Tine să pâlpâie sau să moară. Nu mă lăsa niciodată să-mi pierd puterile în prezența ispitelor. Dăruiește-mi harurile necesare pentru ca să respect vocația mea, devotamentul meu, loialitatea mea și să susțin învățăturile adevăratei credințe a Bisericii Catolice. Îți ofer supunerea mea în toată vremea. Promit și mă angajez să lupt în armata Ta pentru ca Biserica Catolică să se ridice din nou în glorie pentru a Te primi, Isuse, când vei veni din nou. Amin."

Iubitul vostru Salvator,Isus Cristos, Regele Omenirii

Mesajul contine

Pentru Cler: Să respecte Învățăturile Bisericii
Rugăciunea (22) a Cruciadei de Rugăciune

Iubitul meu Isus, păstrează-mă puternic și păstrează aprinsă flacăra iubirii mele pentru Tine în fiecare moment al zilei.

Nu lăsa niciodată ca această flacără a iubirii care arde pentru Tine să pâlpâie... citește tot