Vineri, 10 februarie 2012 la ora 19:50

Eu sunt Dumnezeu Tatăl, Creatorul tuturor lucrurilor. Am venit în numele Sfintei Treimi. Prea iubita Mea fiică, azi te anunț că toate pregătirile pentru Marea Milostivire a Fiului Meu au fost încheiate. Te rog să le vorbești copiilor Mei despre datoria lor de a se ruga pentru toate sufletele care s-au îndepărtat de la Mine, Tatăl lor Veșnic. Copii, numai voi puteți ajuta la salvarea acestor suflete.

De asemenea, doresc să vă informez că vor fi simțite o serie de cutremure, pe care le trimit ca o mică parte a pedepselor, pentru sufletele care îi chinuiesc pe conaționalii lor.

Fiica mea, o dată ce se va termina această pedeapsă, va fi timpul Marelui Avertisment. Omenirea Îl va preamări pe Fiul Meu, căutând iertare pentru felul în care M-a jignit.

Mulți se vor converti. Mulți vor muri. Sufletele tuturor celor care vor muri pot fi salvate prin rugăciunile voastre. După aceasta, lumea se va calma puțin și va primi timp pentru convertire.

Amintiți-vă, Îi iubesc pe toți copiii Mei, dar ca orice Tată bun, trebuie să-i pedepsesc, pentru ca ei să înțeleagă diferența dintre bine și rău. Această purificare îi va trezi pe copiii Mei și mulți vor accepta harurile cu recunoștință, atunci când ele se vor revărsa peste omenire în timpul Avertismentului.

Vă iubesc, copii, și dorința Mea este să vă salvez pe fiecare dintre voi, inclusiv pe cei cu sufletul împietrit, care nu vor accepta existența Sfintei Treimi.

Tatăl vostru iubit, Dumnezeu cel Preaînalt