Joi, 09 februarie 2012 la ora 15:00

Prea iubita Mea fiică, omul trebuie să se întoarcă de la păcat și încă repede. În ziua de azi sunt atât de multe păcate care nu mai sunt percepute ca atare.

Atât de multe jigniri față de Tatăl Meu sunt comise fără urmă de senzație de culpabilitate.

Copii, trebuie să vă opriți. Vă distrugeți viața. Satana mă ironizează când se laudă ca reușește să fure atât de multe suflete de la Mine, în fiecare secundă.

Dacă ați vedea sufletele, milioane dintre ele, căzând în focul etern al iadului, ați muri din cauza șocului.

Cum Mi se sfâșie Inima când văd teroarea acestor suflete care, deoarece au trăit în păcate cumplite aici pe pământ, trebuie să sufere.

Păcatele de care se fac vinovați nu sunt considerate întotdeauna a fi păcate de moarte.

Vorbesc de adulter, care este acceptat cu ușurință în lumea de astăzi, ca și de participarea sau vizionarea pornografiei, prostituției și abuzului sexual.

Mă refer și la ura împotriva altora și la suferința și durerea provocate celor care sunt mai puțin norocoși decât ei.

Așadar, este tot păcat al idolatriei și atunci când iubiți bunurile materiale mai presus de orice altceva, deși nu sunt altceva decât cenușă.

Nu înțelegeți că păcătuind astfel vă îndepărtați de Mine în fiecare zi tot mai mult? La urmă va fi foarte dificil să vă eliberați din capcana în care ați fost prinși de către regele întunericului.

Treziți-vă, copii. Credeți în existența iadului și temeți-vă cu tărie, ca să nu intrați pe porțile osândei veșnice.

Vă spun acestea nu ca să vă sperii, ci pentru a fi sigur că știți unde vă duce păcatul de moarte dacă nu vă întoarceți acum la Mine.

Este mare nevoie de multă rugăciune pentru a vă întoarce la Mine, dar ascultați ce vă spun: pe cei care sunteți disperați, răniți și vă simțiți neajutorați din cauza abisurilor păcatelor în care vă aflați, Eu vă voi ierta.

Trebuie să vă căiți cu adevărat și să mergeți la spovadă acum. Dacă nu puteți merge la spovadă, atunci spuneți rugăciunea (24) a Cruciadei pentru indulgență plenară pentru iertarea tuturor păcatelor, care trebuie spusă timp de șapte zile consecutiv.

„O, Isuse, Tu ești lumina lumii, Tu ești lumina strălucitoare, care atinge fiecare suflet. Milostivirea și Iubirea Ta sunt nemărginite. Noi nu suntem vrednici de jertfa morții Tale pe Cruce, deși știm că Dragostea Ta pentru noi este mai mare decât dragostea pe care noi Ți-o purtăm. Dă-ne, Doamne, darul umilinței pentru a fi demni de Noua Ta Împărăție! Umple-ne cu Duhul Sfânt pentru a putea mărșălui în armata condusă de Tine, pentru mărturisirea Adevărului Cuvântului Tău Sfânt, ca să-i pregătim pe frații și surorile noastre pentru a Doua Ta Venire Glorioasă pe Pământ. Te lăudăm! Te slăvim! Ne jertfim pe noi înșine, durerile noastre și suferințele noastre, oferindu-Ți-le în dar pentru salvarea sufletelor. Te iubim, Isuse. Ai milă de toți copiii Tăi, oriunde s-ar afla. Amin.”

Nu voi renunța niciodată la păcătoși și simt pentru ei o iubire specială.

Pe ei Îi iubesc într-un mod aparte, dar detest păcatele lor.

Copii, ajutați-mă să vă salvez. Nu vă lăsați pradă păcatului, până nu este prea târziu.

Iubitul vostru Isus