Duminică, 12 februarie 2012 la ora 10:30

Copila Mea, cum plâng când văd cât de mulți încercă să elimine cinstirea Fiului Meu iubit. Ți-am spus mai devreme că lupta a început. Conform planurilor, în Anglia au început deja să interzică rugăciunea publică către Dumnezeu Tatăl și Fiul Său Preaiubit, Isus Cristos. Acesta este doar începutul. Foarte curând se va aplica și în școli și în alte locuri publice, până când se vor interzice rugăciunile și în bisericile sfințite ale Fiul Meu, Isus Cristos.

Ura din partea oamenilor și a celor cu rang înalt, față de Fiul Meu, îi va determina să facă tot posibilul pentru a interzice practicarea publică a Creștinismului.

Cei care îl urăsc pe Fiul Meu, spun că nu cred în El. Dar cum pot arăta atâta ură față de cineva în care nu cred?

Disprețul față de Fiul Meu va deveni mai clar când și alte țări vor urma Anglia în interzicerea practicării publice a creștinismului. A-L cinsti pe Fiul Meu va deveni o ofensă. Vor suferi și alte religii care cred în Dumnezeu Tatăl.

Totuși, ele nu vor suferi la fel de mult ca Biserica Romano-Catolică și ceilalți Creștini. Suferința acestora va deveni intensă.

Rugați-vă, copiii Mei, pentru a fi înlăturate multe dintre aceste rele, deoarece vor deveni tot mai evidente acum.

Mult timp au stat ascunși cei care pretind că nu cred în Fiul Meu.

Acum, ei vor ieși în față, încrezători, și Îl vor persecuta pe Fiul Meu prin suferința pe care o vor provoca discipolilor Săi.

Rugați-vă copii, cu tărie, pentru a ocroti credința și dreptul de a-l preamări pe Fiul Meu în public, fără să vă fie rușine.

Rugați-vă cu această rugăciune (29) a Cruciadei de Rugăciune, pentru ocrotirea practicării Creștinismului.

Rugăciunea (29) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a proteja practicarea creștinismului

"O, Doamne, Isuse Cristoase, Te implor revarsă Duhul Tău Sfânt asupra tuturor copiilor Tăi. Te rog să-i ierți pe toți cei care Te urăsc. Mă rog ca ateii să-și deschidă inimile împietrite, în timpul Marelui Act de Milostivire, pentru ca ai Tăi copii, care Te iubesc, să Te poată cinsti cu demnitate și să se ridice mai presus de orice persecuție. Te rugăm să-i umpli pe toți copiii Tăi cu darul Duhului Sfânt, astfel încât, plini de curaj, să se poată ridica și să conducă armata Ta în bătălia finală împotriva satanei, a demonilor lui și a tuturor sufletelor care sunt sub robia falselor promisiuni. Amin."

Mergi în pace, copilul Meu, și spune lumii să se pregătească pentru această mare nedreptate.

Vă mulțumesc pentru că ați răspuns chemării Mele.

Maria Regina tuturor Îngerilor, Mama Salvării

Mesajul contine

Pentru a proteja practicarea creștinismului
Rugăciunea (29) a Cruciadei de Rugăciune

Doamne, Isuse Cristoase, Te implor revarsă Duhul Tău Sfânt asupra tuturor copiilor Tăi.

Te rog să-i ierți pe toți cei care Te urăsc.

Mă rog ca ateii să-și deschidă inimile împietrite, în timpul Marelui Act... citește tot