Duminică, 12 februarie 2012 la ora 15:00

Fiica Mea preaiubită, ieri ți-am simțit lipsa. Te-am trezit în timpul nopții, îți mai amintești? Ai fost prea obosită, dar cum aș fi vrut să vorbesc cu tine atunci!

Azi trebuie să te zoresc să spui lumii că războiul se agravează și mai mult, iar dacă discipolii Mei nu se roagă, va degenera într-un un război nuclear.

Acest lucru este foarte aproape, dar rugăciunea poate opri și asta, și mâna Tatălui Meu Veșnic.

Am nevoie ca și mai mulți discipoli ai Mei să răspândească Cuvântul Meu Sfânt, dat tuturor oamenilor, pentru binele sufletelor voastre.

Tu, fiica Mea, ești atacată de cei care spun că este dată la o parte Cartea Sfântă a Tatălui Meu în favoarea acestor Mesaje. Acest lucru nu este așa.

Mesajele Mele de astăzi sunt pentru a consolida învățăturile cuprinse în Sfânta Scriptură, deoarece atât de mulți, în lumea de azi, nu știu ce conține ea.

Și nici nu ar cunoaște semnele de avertizare ale timpurilor din urmă, dacă Eu nu le-aș dezvălui acum.

De ce se întâmplă așa? Pentru că Eu trebuie să pregătesc sufletele voastre pentru Noul Meu Paradis. Niciodată să nu credeți că încerc să vă duc pe o cale diferită.

Pentru că există doar o singură cale spre Paradis și Eu sunt cel care vă va călăuzi la porțile sale.

Fiți atenți la Cuvântul Meu.

Ascultați chemarea Mea.

Pășiți cu Mine, cu capetele ridicate, fără teamă în inimi, când îmi conduc armata ca să-mi revendic Regatul Meu pe pământ.

Al vostru iubit Isus