Joi, 16 februarie 2012 la ora 20:00

Prea iubita Mea fiică, trebuie să le transmiți Copiilor Mei, tuturor discipolilor Mei, să creeze un lanț al ocrotirii prin rugăciune. Unindu-vă ca frați și surori în rugăciune, îi puteți salva pe copiii care rătăcesc căutând iubirea pentru Mine, dar care nu pot găsi pace în sufletele lor.

Ei au nevoie ca voi să vă rugați pentru ei, căci Marele Avertisment nu va converti aceste suflete necăjite.

Voi, discipolii Mei fideli, Îmi aduceți consolarea de care am nevoie când văd teribila suferință și greutățile pe care le îndură copiii Mei, în aproape fiecare colț al lumii.

Această grupare a răului, alcătuită dintre cei mai puternici și influenți oameni din lume, săvârșesc cea mai mare înșelătorie, complotând deliberat pentru a prelua controlul asupra țărilor din Orientul Mijlociu, Europa și Statele Unite ale Americii.

Planul lor se dezvăluie în fața ochilor voștri. Nu vedeți? A durat decenii pentru a-l dezvolta.

Fiecare dintre copiii Mei trebuie să fie în alertă tot timpul.

Nu le permiteți să vă acapareze țările. Luptați pentru ele. Banul este arma cu care ei amăgesc. Colapsul sistemului vostru bancar a fost premeditat. Acum pregătesc mutarea spre finalizarea următoarei faze din planul lor.

Voi, copii, puteți opri aceasta prin rugăciunile voastre.

Tatăl Meu pune deja piedici în calea lor.

Discipolii Mei au acoperit multe țări. Acum trebuie să vă uniți în rugăciune pentru a opri liderii Europeni, căci unii dintre ei au un cuvânt greu de spus în aducerea greutăților teribile asupra poporului, prin căile lor perfide.

Vă îndemn să spuneți Rugăciunea (31) a Cruciadei de rugăciune, pentru a-i opri.

Rugăciunea (31) a Cruciadei de Rugăciune: Lanț de rugăciune pentru ocrotire

O, Isuse al Meu, rugăciunea mea îl invocă pe Duhul Tău Cel Sfânt, pentru a se pogorî asupra conducătorilor supuși plăcerilor, lăcomiei, avariției și mândriei, spre a opri persecuția copiilor Tăi nevinovați. Te rog să oprești sărăcia, foametea și războaiele care-i mistuie pe copiii Tăi și mă rog pentru conducătorii europeni, să-și deschidă inimile către adevărul iubirii Tale. Amin.”

Fiica mea, lanțul rugăciunii se va răspândi în lung și-n lat și puterea Duhului Sfânt va ajuta să fie opriți acei oameni care au putere, pentru a pune capăt suferinței.

Răspândiți cuvântul Meu pentru a fi răspândită convertirea.

Timpul domniei Mele este aproape. Nu va rămâne destul timp pentru salvarea tuturor sufletelor.

Faceți tot posibilul pentru Mine, Isus al vostru, care vă iubește și vă prețuiește pe toți.

Trebuie să lucrăm împreună pentru binele întregii omeniri în bătălia noastră de a preveni anticristul și planul lui atroce de înșelăciune.

Speranță, iubire și rugăciuni, copiii Mei. Aceasta este ceea ce aștept Eu de la Voi.

Vă mulțumesc pentru credința și supunerea voastră.

Încă nu ați văzut dar ați crezut. Îndată ce Mi-ați auzit Vocea prin aceste mesaje, M-ați recunoscut.

Ați fost capabili de așa ceva, datorită Duhului Sfânt care domnește în sufletele voastre.

Trebuie să împărțiți acest dar, pentru că astfel veți putea să-i aduceți pe toți cei pe care îi iubiți, în Noul Meu Paradis de pe Pământ.

Vă iubesc pe fiecare dintre voi. Îmi aduceți mare consolare și bucurie.

Iubitul vostru Isus

Mesajul contine

Lanț de rugăciune pentru ocrotire
Rugăciunea (31) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse al Meu, rugăciunea mea îl invocă pe Duhul Tău cel Sfânt, ca să se pogoare asupra conducătorilor supuși plăcerilor, lăcomiei, avariției și mândriei, pentru a opri persecuția copiilor Tăi nevinovați... citește tot