Joi, 23 februarie 2012 la ora 16:00

Copiii Mei, a sosit timpul să vă uniți ca unul, arătându-vă respectul față de Fiul Meu, pentru ca războiul din Iran să poată fi înlăturat.

Acest război este foarte aproape și voi trebuie să vă rugați cu perseverență ca să poată fi oprit, altfel vor fi uciși milioane de copii ai lui Dumnezeu.

Satana și demonii lui uneltesc să provoace o distrugere cumplită.

Dacă ei vor ucide sufletele înainte ca ele să aibă șansa de a se salva în ochii Fiului Meu, atunci aceste suflete sunt pierdute.

Acesta este planul celui rău.

El caută să împiedice cât mai multe suflete să intre în Împărăția Tatălui Meu.

Copiii Mei, dacă vă veți ruga toate misterele într-o singură rugăciune, Sfântul Meu Rozariu poate împiedica războiul. Uniți-vă acum pentru o zi și rugați-vă Rozariul, pentru ca acest război nuclear, care este acum pus la cale, să poată fi înlăturat.

Rugați-vă pentru toate acele sărmane suflete, nu doar pentru cei din Iran, ci și pentru cei din alte țări care au fost implicate fără voia lor.

Rugați-vă și pentru sărmanele țări care sunt folosite ca pioni în acest joc murdar al minciunii plănuit de o grupare care nu e de la Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic.

Du-te acum, copilă, și adună-i pe toți copiii Mei, ca să se roage pentru atenuarea acestor atrocități care sunt îndreptate împotriva omenirii.

Iubita voastră Mamă a Salvării