Miercuri, 29 februarie 2012 la ora 05:30

Prea iubita Mea fiică, calendarul Tatălui Meu nu este spre cunoașterea voastră.

Discipolii Mei trebuie să aibă răbdare, totul se va împlini după cum a fost prevestit în Cartea Tatălui Meu.

Toate acestea vor fi conform calendarului Tatălui Meu și efectului pe care îl va avea rugăciunea pentru evitarea războiului global.

Nu mai e mult până la îndeplinirea promisiunilor Mele.

Voi, discipolii Mei, trebuie să aveți încredere în Mine, Isus al vostru.

Rugați-vă pentru suflete și lăsați restul în Mâinile Mele.

Nu uitați niciodată să vă rugați la Tatăl Meu, cât mai mult posibil, pentru Pecetea Dumnezeului celui Viu, pentru ocrotirea familiilor voastre.

Rugăciunea Cruciadei de rugăciune 33, pentru a cere Pecetea Dumnezeului celui Viu și acceptarea ei cu bucurie și iubire.

”Dumnezeul meu, Tată iubitor, primesc cu bucurie și recunoștință Pecetea divină a Protecției tale. Dumnezeirea ta cuprinde trupul și sulfetul meu pentru veșnicie. Cu recunoștiță smerită, mă plec și îți ofer Ție, iubitului meu Tată iubirea mea profundă și fidelitatea mea. te implor, ca prin această Pecete specială să mă aperi pe mine și cei dragi ai mei li eu Îți promit că îmi voi trăi viața în slujire pentru tine, acum și-n cvecii vecilor. Te iubesc tată drag, în aceste timpuri, te consolez Tată scump. Îți ofer Trupul și sângele, sufletul și Dumnezeirea Preaiubitului Tău Fiu, pentru ispășirea păcatelor lumii și a mântuirii fiecărui copil al Tău. Amin”

Să încurajați și pe alții să se roage rugăciunea Cruciadei de rugăciune, 24, pentru iertarea păcatelor.

„O, Isuse, Tu ești lumina lumii, Tu ești lumina strălucitoare, care atinge fiecare suflet. Milostivirea și Iubirea Ta sunt nemărginite. Noi nu suntem vrednici de jertfa morții Tale pe Cruce, deși știm că Dragostea Ta pentru noi este mai mare decât dragostea pe care noi Ți-o purtăm. Dă-ne, Doamne, darul umilinței pentru a fi demni de Noua Ta Împărăție! Umple-ne cu Duhul Sfânt pentru a putea mărșălui în armata condusă de Tine, pentru mărturisirea Adevărului Cuvântului Tău Sfânt, ca să-i pregătim pe frații și surorile noastre pentru a Doua Ta Venire Glorioasă pe Pământ. Te lăudăm! Te slăvim! Ne jertfim pe noi înșine, durerile noastre și suferințele noastre, oferindu-Ți-le în dar pentru salvarea sufletelor. Te iubim, Isuse. Ai milă de toți copiii Tăi, oriunde s-ar afla. Amin.”

Cei care contestă acest dar special al rugăciunii în care ofer absolvirea totală a păcatelor, trebuie să știe următoarele.

Eu sunt Isus Cristos, Fiul Omului, și Mie Mi s-a dat puterea de a ierta toate păcatele.

Preoților Mei sfințiți li s-a dat și lor această putere de a ierta păcatele prin Sfânta Taină a Spovezii.

Cer acceptarea acestor daruri în folosul celor care nu pot participa la Sacramentul Spovedaniei sau nu sunt membri ai Bisericii Romano – Catolice.

Vreți să negați acestor suflete prețioase dreptul la darul Meu?

De ce încercați să descurajați de la primirea iertării, aceste suflete care acceptă Sfântul Meu Cuvânt?

Vreți mai degrabă să nu fie salvați în ochii Mei?

Trebuie să arătați iubire surorilor și fraților voștri și să fiți fericiți că li s-a dat acest dar special din partea Mea, Isus al lor cel iubit.

Chiar dacă nu citește mesajele Mele, date ție fiica Mea, fiecare păcătos are dreptul să-Mi ceară iertare, dacă arată o părere de rău sinceră în sufletul său.

Deschideți-vă inimile și rugați-vă pentru darul umilinței.

Nu știți că Duhul Sfânt nu poate și nu va intra în sufletele împietrite?

Salvatorul Vostru Divin
Isus Hristos